1/8 anonim válasza:
Nem halottam ilyet, itt azt olvastam hogy megállapodott a kormány az ellenzékkel hogy nem támogatnak ilyesmit, persze lehet Feri kivétel.
2/8 anonim válasza:
Gyurcsány anno mit csinált ellenzéki előlválasztás után?
kritizált mzp-t, pedig úgy egyeztették meg, hogy aki győz, akkor őt támogassanak...
3/8 anonim válasza:
Nem értem miért téma mindig gyúcsány:))) Ő már semmi vizet nem zavar,hagyjátok már a pcsába:)
Óbán hülyesége az egész.
4/8 anonim válasza:
Mindenkinek jobb lenne ha inkább nyugdíjba készülne.
5/8 anonim válasza:
Az ország azzal nyerne a legtöbbet, ha pakolna és örökre kiszállna a politikából. Van már pénze zsákszámra. Vele soha nem lesz a Fidesz leváltva.
6/8 anonim válasza:
Persze, Rogán már készíti elő a Gyurcsány-puccsot. Nagyon-nagyon nem szerettek volna Orbánék most hivatalosan is hatalmon lenni, csak valami félrecsúszott a választáson. Ezt kell majd ősszel korrigálni.
7/8 anonim válasza:
Ebben lehet valami.
Amikor a Bálna előtt ünnepelték a győzelmet, akkor csak azt láttam Orbánon, hogy lehet benne egy-két feles.
Utána, amikor visszanéztem, észrevettem, hogy nem az a boldog győzelem volt az arcán, hanem volt ott egy döbbenet is, mintha ők nem erre számítottak volna (hogy a holdról is látni lehet majd).
8/8 anonim válasza:
Nem készül semmire, főleg forradalomra. Nem tudom miért kell ennyit emlegetni, ha már nem jelent veszélyt. Vagy a Fidesz ennyire fél még 12 év távlatából is tőle. Ki ő, hogy ennyire tart tőle Orbán? Ha olyan hatalmas Orbán, mint amilyennek mutatja magát, akkor egy gyurcsány!!! nem tud ártani senkinek és nem tud szervezkedni sem már. Nagy baj lesz, ha elfogy az öszödi beszéd hallgatósága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!