1/19 anonim válasza:
Tiszta árja fajúak vagyunk valóban, csupa migráns nélkül....
2/19 anonim válasza:
Banyek, hirtelen azt hittem rossz linket nyitottam meg, és a déli határon elfogott fiatalkorú migránsokat látom😂
3/19 anonim válasza:
Nincs jobb dolgotok mint korán reggel cigányozni?Amúgy meg azt gondolom h ezek mind piti bűnözők a legtöbbjük lopás,garázdaságot követett el az igazi bünözők mind fehér ember csak azokat soha nem kaoják el mert a kegtöbbjük vagy politikus vagy kábítószer termesztő,kereskedő vagy maffiózo.Megnyugodtál bró?
4/19 anonim válasza:
Tudom mit dzeretnél hallani igen romák,most megnyugidtál?
5/19 anonim válasza:
Hogy nincs cigánybűnözés, és aki szerint van, az egy rassziszta köcög.
6/19 D-Mano válasza:
"Csakis velük, semmit nélkülük!"- hogy egy klasszikus Momentumos kampány-videót idézzék. 😅
Videó itt:
7/19 anonim válasza:
A romák koraérettek és hamarabb kezdenek el lopni, de ha kitoljuk az életkort:
Akkor a fehér emberek aránya megnő.
8/19 anonim válasza:
Ez itt a gyakorikerdesek.hu, nem a szemlézzükakurucinfót.hu
9/19 anonim válasza:
8/ Népességhez viszonyítva pont nem,javaslok egy-két börtönlátogatást és talán feltűnik az anomália.
10/19 anonim válasza:
Nemcsak a gazdaságpoltika-, de a társadalompolitika-, a családi politika is el van hibázva ebben az országban, és ezt nem lehet az emútnyócévre kenni, sem az iskolák-óvodák-bölcsikre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!