Támogatnál egy ilyen rendszerváltást?
Sokkal rosszabb nem lehetne az biztos. Semmilyen demokratikus rendszernek nem egészséges, egy ilyen hosszútávú 2/3-os kormányzás mint Fideszé, egyszerűen elveszik a demokrácia és a vélemény.
Nem feltételezem, hogy az ellenzék jobb lenne, de legalább friss vér jönne a politikába, mert nekem már nagyon unalmas, ahogy a fidesz hülyének néz minket. Hát mindegy, én valószínűleg bármely rendszer alatt megélnék , de nekem a malacképű és a hazug bagázsa már egyszerűen nagyon egyhangú.
Nekünk is be kéne vezetni egy limitet, mert a változás és a különféle vélemények adják a demokrácia alapjait, ez így nem állapot, hogy 16 évig, egy ember uralkodi felettünk autokratikusan.
Mindig abban bízok, hogy akik éppen benne vannak a "Szedd meg magad!" mozgalomban, azok egyszer azt mondják maguknak, hogy "Elég!" De a jelek szerint ez soha nem fog bekövetkezni! Azonban ha sikerrel is járna a "partizán akció", - amelyre ilyen hétköznapi csóróknak semmi esélyük, hogy sikerre vigyenek, - akkor egy újabb hordát ültetnénk a nyakunkra, akik újból és elölről elkezdenék építgetni a kicsi kis szabályaikból a számukra kedvezően diszkriminatív szabályrendszert és pontosan ugyanúgy tennék a dolgukat - a saját javukra, - mint akiket búcsúztattak.
Lássuk be, hogy ennek, ebben a formájában nincs túl sok értelme, - arról nem is beszélve, hogy ezeknek még "nincs semmijük"!...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!