Baloldaliak! Tervben van az ország elhagyása?
Aki ballibsi elköltözik, annak szívesen csinálok útravaló szendvicset.
Komolyan.
Szomorú ezeket a fideszeseket hallgatni. Megnyerik a választást majd tisztességes úriember módjára mindenhova (videók alá, kommentekbe, itt gyakorin) odamennek és kiröhögik a másikat, hogy "nyenyenye vesztettetek! xdxd".
Majd még büszkén el is zavarnak minket az országból, hogy egyáltalán minek vagyunk itt.
Az átlag fidesz szavazó az a falu végi nyugdíjas Józsi bácsi volt. A legtöbb fidesz szavazó ezt a társadalmi és gazdasági réteget érintette.
A "ballibsik" nagy része viszont tudja használni az internetet és főleg belpestiek voltak. És ugye egy belpesti az nem a falu végi Jószi bácsi szintjén van aki a TV-t bámulja csak egésznap hanem azért tisztában van az aktuális helyzetekkel.
Ezek az emberek hasznos részét képezik a társadalomnak és a gazdaságnak is.
Ha elmenne minden ilyen ember akkor maradnának a nyugdíjasok meg az értelmiségieknek kb 30-40%-a.
Szóval nem biztos, hogy olyan jó ötlet elzavarni fél Pestet mert gazdaságilag lehet, hogy nem járna jól az ország.
Ahhoz én már túl öreg vagyok.
De büszke vagyok arra, hogy a fiam kint él, és a lányom fél lábbal úgyszintén.
#3.
Úgy őszintén:
Abba azért belegondoltál, AKKOR MI LESZ ITT VELETEK? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!