Baloldaliak! Tervben van az ország elhagyása?
Írországba tervezünk kiköltözni párommal, vagy esetleg svájcba. Ő programozó, én mikrobiológusnak tanulok. Ott legalább nem nyomják majd ki a szemünket és megbecsülnek, érdemi eredményeket és áttörést lehet elérni STEM-ben. Itthon egyáltalán nincs a kutatás rendesen támogatva.
Szép hely Magyarország, szeretem a nyelvet, a kultúrát, az ételeinket...de nekem ennyit ez nem ér. Éltem már külföldön hozamosabb ideig és ég és föld tud lenni a helyzet.
Nem is beszélve arról, hogy egyesek akik ide kommentelnek mutatják meg milyen is a magyarok többsége. Keserű, csőlátású, rosszindulatú ember, akik keseregnek a nyomorukban és lenézik és elítélik azokat, akik tesznek a saját jólétükért.
Az idei választáson vesztettem el az utolsó reményemet a magyar politikában. Itthon lehetetlen normálisan polotizálni. A FIDESZ a saját játékszabályai szerint kénye-kedvére változtatta meg a választási törvényeket, így ellehetetlenítik a tisztességes és fair választást. Baloldali maradok, de a hazai felhozatal nagyon gyenge. 2026-ban is lehet majd választani a fos jobb oldal és a szar bal oldal között. Micsoda opciók. :) Lassan mi vagyunk Európa szégyene, amilyen korrupt egy ország vagyunk.
Arra viszont rá kellett jönnöm, hogy velünk, bal oldaliakkal van a gond, nem a többiekkel. 2/3-os fölénnyel megszavazták a FIDESZ-t, ha nekik tényleg ez kell, hajrá. De én nem szeretnék ebben a cirkuszban szerepelni. Keressétek majd csak meg nyugodtan a petákot sem érő forintotokat, sírjatok, hogy milyen rossz az ország vezetése, milyen színvonal van a közegészségügyben, sírjatok az oktatás hanyaglásáról...majd szavazzátok meg ugyan azt a pártot, akik miatt itt tartunk ahol. Én meg majd euróban kapom a fizetésemet és a nyugdíjamat, plusz színvonalas egészségügyi ellátásban részesülhetek. Majd gondolok rátok jó dolgomban a "nagy imperialista haldokló" nyugatról a "hazaáruló" lényemmel. :)
lásd pl #11
fideszes, de imperialista nyugat ami kizsákmányoló
színtiszta komcsi duma
19#
Ez nem komcsi, vagy fideszes duma. Ennek a gazdasái pénzügyi rendszernek a játékszabályai alapján esélyünk sincs. Melyik volt KGST ország mutatott be számottevő felzárkózást? Egyes társadalmi csoportok most Bokros Lajcsit istenítik. Azt hittem elokádom magam. Az internacionalista, gyökértelen komcsi elitek a 80-90-es években lekollaboráltak a nyugati tőkével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!