Ha nem is a legnagyobb, de azért már most is előkelő helyen szerepel. Köbcentiben mérve legalábbis.
2022. júl. 30. 06:25
22/31 anonim válasza:
#17. "minden bohócnak tapsol valaki...
Neked ez a hulladék jutott."
Brühühü, miért nem utálja mindenki a Zorbánt, nem értem. :((
#18. Látom, nagy jampi vagy. :) Ettől még sikerült remekül leképezni a tipikus ellenzéki állatfajt, amit leírtam (amibe persze te teeeermészetesen nem tartozol bele, kishölgy), hiszen nyilván toronymagasan felette állsz értelmi szintben az ilyesféle primitív ideológiáknak, csak cigányorbán. Ha ez a te szinted, ribi, hát felőlem nyugodtan. :) Amíg itt tartotok, nem jelentetek valós veszélyt a normális emberekre és ez így helyes.
2022. júl. 30. 07:58
23/31 anonim válasza:
Nem jelentünk veszélyt :DDDD
Puncika, kicsit paranoiás vagy ám, na meg nem kicsit túlértékeled magadat :D
2022. júl. 30. 08:16
24/31 anonim válasza:
#23. Nézd kurvincsom, időről időre előjön, hogy most aztán felböffen a moslék és majd jól kormányra kerül, elzavarják Orbánékat, akik még lámpavason is végzik, de még lehet, hogy a szavazóik is (most abba ne menjünk bele, hogy ehhez a hárommillió Fidesz-szavazónak is lesz egy-két szava). Azért amikor azt látom, hogy lassan 20 éve csak a kispadról nézitek az eseményeket és annyi maradt mára a szutyok némberének, hogy cigány a Zorbán, akkor azért megállapítom, hogy rendben mennek a dolgok. :) Ez csak ennyi, nem több. Érted, suni, vagy már rég elvesztetted a fonalat? Mondjuk kivel is vitatkozom, szegény retard punettinél egy "hölgyeim és uraim" is syntax errort eredményez.
2022. júl. 30. 08:31
25/31 anonim válasza:
Miért erőlködsz ennyire, puncis? :DD
2022. júl. 30. 08:44
26/31 anonim válasza:
#25. Szeretem a hozzád hasonló kapcarongyokat szénné sz.patni. :)
2022. júl. 30. 09:19
27/31 anonim válasza:
Látod, megy ez, ügyes kutya vagy, szépen beidomítottalak, csak szólítlak, és már jössz is, csóválsz, ugrálsz, ugatsz :D Tessék, kapsz egy csontot :D
26: fogalomzavarban (is) szenvedsz kiscsíra: te nem tudsz szénné szopatni senkit, mert agymínuszos vagy ahhoz; te csak szénné égetni tudod magad - a fasisztod vezetőddel együtt!
2022. júl. 30. 09:34
29/31 anonim válasza:
Ehhez képest ha én írok valamit, te szó szerint perceken belül ott vagy és csaholsz. :) Itt épp te vagy az idomított kutya, vedd észre! Amúgy tetszik, ahogy vergődsz, és 10 perc elteltével nem bírod ki írnod kell még egy választ, mert már nem győzöd kivárni, hogy jöjjek és rommászopassalak újra. Látod ez már csak így megy veletek, te elhasznált, lelakott repetsarkú, te. :)
2022. júl. 30. 09:58
30/31 anonim válasza:
29 - figyelj szopcsi: én nem az vagyok, aki elhajtott a sunyiba - én egy másik versenyző vagyok (28-as), aki csak ezután fog elhajtani a búsba...
Csak ne lennél ennyire ostoba és primitív - hamarabb végeznénk - te kis "repetsarkú" kipcsak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!