Orban Viktor a legnagyobb magyarkent akar bevonulni a tortenelembe?
Orbán a "legnagyobb magyar"?
Ez a seggdugacs szellemi törpe?
Viccelsz, jóember?!
Én Kádár alatt már éltem egy kicsit, és amire emlékszem: dolgozni kellett, tanulni kellet de volt cél és volt létbiztonság!
Ma meg semmi nincs!
8 - Ki lenne a megfelelő?!
Ne akard már azt sugallni, hogy Orbántól nem létezik jobb!
Orbánnak volt 12 éve hogy bebizonyítsa a rátermettségét, ezzel szemben elrohasztotta az országot - bebizonyította az alkalmatlanságát!
Ezek ismeretében világos: BÁRKI jobb lenne mint orbán viktor!
#9. "Gyurcsány idején is hasonló méretű válság volt, még se éreztem meg.
A mostani szinte padlóra küldi a családokat."
Aha...hát, biztosan van ilyen is, de asszem pármillió ember meg picit máshogy érzékeli az országban.
#13. "meg amúgy se magyar, hanem cigó."
Hölgyeim és Uraim: Orbán liberális-demokrata-progresszív-antirasszista ellenzéke. :)))
Orbán csak akasztott és rendes ember nem volt!
Minden más igen.
16: minden bohócnak tapsol valaki...
Neked ez a hulladék jutott.
"Hölgyeim és Uraim: Orbán liberális-demokrata-progresszív-antirasszista ellenzéke. :)))"
Hölgyem, nem vagyok se liberális, se demokrata, se progresszív, se antirasszista, se ellenzéki, sz-rok magasról az összes röhejes ideológiátokra meg pártjaitokra.
Szóval ezt benézted, hölgyem.
"A legnagyobb magyar cím örökre le van foglalva Szent István által. Bárki bármit mond, senkinek nem lesz akkora hatása a magyar történelemre, mint neki."
Ezt nem tudhatod, hacsak nem látsz a jövőbe, ha viszont igen, akkor már milliárdos kell legyél, hiszel látod a lottó nyerőszámokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!