Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az iskolák nem tudják...

Ha az iskolák nem tudják finanszírozni a fűtést, miért nem télen tartják a "nyári" szünetet?

Figyelt kérdés

2022. júl. 29. 18:34
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
19%
Haza vagy melegedőhelyre vagy erdős részre ahol ég az egész erdő ott melegedhet is,csak ne menjen nagyon közel mert pirítós lesz belőle vagy nagyon megég mint a tergerparton amikor leég az embeer csak sokkal fájóbb.
2022. júl. 30. 19:15
 22/25 anonim ***** válasza:
72%
Remélem a hülye stanionokat sem fogják fűteni és az áramot pazarolni.
2022. júl. 31. 21:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Mert ahhoz intelligencia kell, hogy eljussanak eddig a gondolatig!

A jelenlegi magyar értelmiség meg nem az intelligenciájáról híres!

2022. aug. 1. 06:09
 24/25 anonim ***** válasza:
15%

Azért mert a magyar egy hisztis nép

Hisztizik a rezsin meg minden intézkedésen

Aztán az összes magyar 100-200 ezres telkóval korlátlan nettel szaladgál a balcsi büfék meg a meki tele magyarral de közbe mincs pénz fűteni

2022. aug. 1. 06:47
 25/25 anonim ***** válasza:

De hülye vagyok, azt hittem már fejlődött valami az iskolák körül, de úgy látszik nem!!!! Karbantartó voltam, csináltam beépített szekrényt, mert festéskor a sok berendezést, a szekrények tologatásával összetörték!!!Ha egy iskola lett volna a feladatom, akár központi fűtést is csinálhattam volna, de azt mondták, majd jönnek a szakemberek!!! Jöttek, megcsinálták, befagyott!!!!!

Budapesten három szénhegy mellett, nem fűtöttek, mert a szén káros a környezetre, azóta biztos elégett úgy ahogy volt, szennyezett, de nem lett meleg!!!!

Sport csarnok sok helyen épült, futni hidegben is lehet, pár évig

fedezte volna a fűtés költségét, de a focista képzés fontosabb!!!

Csak képzeljék el ha tanárt képeznének, mit csinálna a sok képesítés nélküli?

Most jut eszembe én is beugrottam, az igazgatóhelyettes kérte a papírjaimat, lebuktam, nyolc szakma, egy diploma!!!!

nov. 11. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!