Milyen disznóságot fognak holnap bejelenteni a kormányinfón?
7es, vicces az origos cikk, olyan alapvető dolgokat már le sem írnak, hogy járjon mindenki tömegközlekedéssel?
Remélem valami ésszerű dolog lesz a kormányinfón, én pl nem tartok igényt a rezsicsökkentésre, sem a benzin ársapkára, mégis kapom, függetlenül attól, hogy céges számlát kérek, vagy amúgy a jövedelmem is bőven indokolja, hogy normál árat is tudjak fizetni.
Emberek, sürgősen kezdjen el mindenki tanulni, szerintem botrány, hogy nagyon sok embernek nulla tartaléka van, és a jövedelme is elég alacsony. A válságok mindig arra jók, hogy kezdjünk el változni.
"én pl nem tartok igényt a rezsicsökkentésre, sem a benzin ársapkára"
Tényleg értelmi fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy önként fizesd az extraprofitot a kormánynak meg Lölőnek. Miért nem mész el a szolgájuknak? Kis szerencsével még a s***ggüket is kinyalhatnád!
22es tudod, hogy nem erről beszélek. Ha a világpiacon drága az olaj, mondd már meg miért normális, hogy nekem ,mint magas jövedelműnek is az állam fizeti a fogyasztásom egy részét.
Amúgy sajnálatos, de pont a lényeget sikerült megfognod és reagálnod.
Pont ez a gondom. Ha válság van, kaki van, sok ember hajlamos Lölőt, kormányt, akárkit okolni, csak éppen a saját életében képtelenek felelősséget vállalni. Tökmindegy én mit mondok, számodra egy senki vagyok, felejtsd is el amit mondok, de a válság mutatja meg, hogyan lehet túlélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!