Milyen disznóságot fognak holnap bejelenteni a kormányinfón?
2022. júl. 29. 18:26
11/25 anonim válasza:
#6: eltudom képzelni valami rezsi utalvány formájába...
12/25 anonim válasza:
#7: "7. Csak akkor klímázzunk, ha muszáj!" « meg ha működik 😅
13/25 anonim válasza:
Hááááát... a jó híreket általában hétköznap jelentik be, nem amikor nyaralni vannak az emberek és lángosért állnak sorban hétvégén.
Ha tudsz olvasni a sorok között akkor nem túl nehéz kisakkozni nagyjából mi lesz bejelentve. Nem kell hozzá agysebésznek lenni.
Kíváncsi leszek az ellenzéki reakciókra, hogy már van-e bekészítve nekik sablon kommunikációs modul.
14/25 anonim válasza:
Egyébként Covid témához még annyit, hogy mivel augusztus 1-jétől vannak meghirdetve az országos tüntetések, most tökre "kapóra jönne" egy járványügyi vészhelyzet, ami miatt gyülekezési tilalmat lehet elrendelni...
15/25 anonim válasza:
Mentôs vagyok..Ma minden mentôt kirendeltek a benzinkútra tankolni...
16/25 anonim válasza:
#15 ne kelts már pánikot, az OMSZ teljesen más rendszerben veszi az üzemanyagot! (telephelyről, de ha szerződéses kútnál vételez akkor is prioritást élvez és korlátozás nélkül tankolhat)
17/25 anonim válasza:
Én is ma a kelleténél több autót làttam tankolni...Szerintem is holnap eltörlik az àrsapkàt..
18/25 anonim válasza:
Biztos valami benzinnel kapcs. bejelentés lesz. Vagy emelik az árat vagy tovább korlátozzák a mennyiséget....
19/25 anonim válasza:
#18 Miért is lenne olyan fontos a benzin, hogy szombati rendkívüli bejelentést igényel? Csődbe megy az ország, ha még 2 napig fogyasztanak az emberek?
Biztosan valami olyan dologról van szó, ami az augusztus elsejei dátumhoz köthető/kötődik. A benzint be lehet jelenteni hétfőn is.
20/25 anonim válasza:
Akkor újra jön a Covid maszk vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!