Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit szeretnétek miniszterelnök...

Kit szeretnétek miniszterelnöknek Orbán Viktor után?

Figyelt kérdés
Légyszi arra is adjatok választ, hogy a Fideszesek közül is kit tudnátok elképzelni, bár tudom, hogy sokatok a pokolba kívánnátok őket, de erre is kíváncsi vagyok.

2022. júl. 29. 10:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem látom,ki lehetne jó az az igazság.
2022. aug. 14. 16:30
 32/35 anonim ***** válasza:
8%

29 és neked tényleg a legnagyobb problémád az országgal az hogy valaki hogy áll a melegekhez?Na ne nevettes már :D

Annyi fontosabb dolog van amivel foglalkozni kéne,nem ilyen gumicsontokon kéne rágódni hogy pride meg kisfütykösöm.Ha kit érdekelnek?

Nem értek egyet mindennel amit mond de szerintem erős magyarországot hozna létre.

2022. aug. 14. 17:57
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában, senkit sem engednék még csak sajtó előtt beszélni se, akinek a pártjában nyilvánosan le lehet darálni egy kbsztt könyvet, nemhogy miniszterelnöknek!
2022. aug. 14. 20:32
 34/35 anonim ***** válasza:
40%
Jekatyerinburgtól Sopronig Putyint
2022. aug. 25. 15:22
 35/35 anonim ***** válasza:
Németh Miklóst
2022. aug. 25. 19:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!