Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit szeretnétek miniszterelnök...

Kit szeretnétek miniszterelnöknek Orbán Viktor után?

Figyelt kérdés
Légyszi arra is adjatok választ, hogy a Fideszesek közül is kit tudnátok elképzelni, bár tudom, hogy sokatok a pokolba kívánnátok őket, de erre is kíváncsi vagyok.

2022. júl. 29. 10:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
28%
Én biztosan Márki Zay Pétert, és mielőtt bárki lehurrogna, megmondom miért; Sokat élt Kanadában, Amerikában, széleskörű világnézete van, van pénze tehát nem fogja szétlopni az országunkat. Amiket híresztelnek róla nem igaz, csak állandóan kiforgatják a szavait. Nem ismerem, de szerintem inteligens ember, nekem szinpatikus. Aki régóta nem Magyarországon élt végig megszakítás nélkül, abban nehezebb megbízni, viszont aki az államokban, Kanadában jól élt, és hazajön politizálni egy olyan országba, ahol a recessió szélén vagyunk, az tényleg szereti a hazáját! Ennyi.
2022. aug. 2. 05:57
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Én őt javaslom:

[link]

2022. aug. 2. 08:21
 23/35 anonim ***** válasza:
Németh Miklósra gondolsz? Él még?
2022. aug. 3. 02:28
 24/35 anonim ***** válasza:
76%

23 Igen él, és 74 éves. Annyi, mint D. Trump, akinek most Orbán ment nyalakodni... és aki megint elnök akar lenni!

A különbség csak annyi, hogy Németh Miklós kiváló szellemi és fizikai állapotban van.

2022. aug. 3. 09:10
 25/35 anonim ***** válasza:
22%
Balázs Péter, a Bajnai-kormány külügyminisztere is jó állapotban van, pedig már a 81. évében jár. [link]
2022. aug. 3. 18:30
 26/35 anonim ***** válasza:
49%
21-es: én nem nem nevezném intelligensnek MZP-t („fogyatékos”, ..., „fogyatékos”)... Egy valóban intelligens és profi politikus SOHA nem ejtene ki a száján efféle szavakat nagy nyilvánosság előtt!
2022. aug. 3. 18:34
 27/35 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos az ellenzék nem tudott felépíteni egy hiteles országvezetőt!

Orbán sem hiteles, de úgy hazudik mint egy sebesült katona.

Nem a tisztességével és a rátermettségével nyert, hanem a becstelenségével, az inkorrektségével.

2022. aug. 3. 20:14
 28/35 anonim ***** válasza:
37%
Toroczkai László
2022. aug. 12. 23:46
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

A könyvdarálós és melegzászlógyűjtős pártelnökkel, szerinted többre mennénk?

Komolyan?

2022. aug. 14. 07:12
 30/35 anonim ***** válasza:
Toroczkai egy szemmel sem normálisabb Orbánnál! És az bizony nagyon kacsú!
2022. aug. 14. 16:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!