Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy klasszikus baloldali...

Egy klasszikus baloldali pártnak lenne sikere Magyarországon?

Figyelt kérdés

Ami nem népszerűsíti az LMBTQ-t, a multikultit, a woke-ot stb.. Hanem az igazi régi szociáldemokrata vonalat képviseli. Magyarán transzneműek jogai helyett a munkások problémáival foglalkozik.

Mert szerintem ez kéne hogy legyen az igazi baloldal, nem az, amivé mára lett.

2022. júl. 29. 00:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-és mivel jobb az amerikai liberalizmus?
2022. júl. 29. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Magyarorszagon jelenleg senkit se erdekel, hogy mi az identitasa, mi a programja, mi a terve, erdeklodesi kore egy partnak. Egyetlen dolog szamit: ki a vezetoje. Magyarorszagon nem partra, programra, elvekre, ideologiakra szavaznak az emberek, hanem vezerurure. Ez pedig a szocializmus hagyateka, meg mindig.
2022. júl. 29. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:

"A liberális akkor lett szitokszó [...] mióta átestek a ló túlsó oldalára"

Az a baj, hogy nem. ÉS erre a kommented többi részében térek ki részletesebben, mivel próbáltál érvelni.

"és nemcsak itthon, de ha nem 444-t, HVG-t, telexet olvasnál állandóan, akkor te is tudnád"

Nyugi, eddig se olvastam őket.

De jól szemlélteti, hogy mennyire értelmes egy fideszes. Máris olyanokat feltételezel, amik nem igazak, mivel el se tudod képzelni, hogy valaki okosabb, mint te, miközben még egy döglött szamár is okosabb. :)

"ljutottak oda, hogy már homofóbnak neveznek minket, ha nem értünk egyet"

Bocs, te tényleg az vagy.

Láttam már jó pár hozzászólásod, igazi vérbeli fasiszta vagy. Kár is tagadni.

"az unokahugaimnak akik nyugaton élnek, nem tudjuk elmagyarázni, hogy egy gyerekhez igenis kell egy férfi és egy nő"

Egyébként ez a mai technológia mellett tényleg nem igaz, szóval hazudni próbáltál.

"De te is csak egy liberális értelmiségi lehetsz, aki nagyon okosnak hiszi magát, főleg az ilyen "aki kicsit is normálisan gondolkodik." szövegeid után."

Még egy retardált fideszes feltételezés, én nem vagyok liberális.

"De hogy lásd, ez nem csak a Fidesz "propagandája", és mennyire félre ment a mai liberalizmus, Elon Musk is posztolt erről egy nagyon-nagyon találó képet"

Ez a fidesz propagandája, érdekes, hogy Elon Musk is most posztolta, miközben ha kikeresel amerikai tartalmakat, mondjuk a képen látható dátumról, akkor nem szídták a liberálisokat, miközben nálunk már igen.

Putyin kipróbálta kicsiben, amit akart Mo.-on. Majd nagyban Amerikában.

Ezért van az, hogy sok minden egyébként úgy néz ki, mintha Amerika tőlünk vett volna át, miközben nem is tudják ,hogy létezünk.

2022. aug. 2. 11:52
 14/14 Dzsonszi ***** válasza:

Látjátok, a 13-as válaszoló tökéletesen igazolja Elon Musk képét.

Annyira szélsőségesen el van borulva az agya, hogy azt állítja, hogy nem kell férfi és nő egy gyerekhez, utána meg ő fasisztáz, homofóboz le, mikor egy mondatot nem tudna találni, ami tőlem származik, ami engem fasisztává, homofóbbá tenne.

2022. aug. 4. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!