Ellenzékiek, mennyire vagytok felháborodva a közelmúlt politikai eseményein?
-kata
-rezsi
-tusványosi beszéd
-elmúlt 12 év minden mocsoksága
"Én megmondtam választások előtt, a fideszesek kiröhögtek, most készítem a popcornt és nézem a showt."
Mit mondtál meg?
Tojok rá nagy ívben. Ha személyesen Viktor menne ki minden Fideszes szavazóhoz és rúgná őket fejbe, köpné le, venné el a pénzüket, akkor is rá szavaznának és gyurcsányt, brüsszelt meg sorost hibáztatnák a történtekért.
Nekünk ez kell. Ezt akarjuk, ezt szeretjük. Elfogadtam, ez van. Amíg eu tagok leszünk addig maradok, ha kibsznak minket vagy kilépünk akkor viszont dobbantok mert itt pokol lesz.
"Én megmondtam választások előtt, a fideszesek kiröhögtek, most készítem a popcornt és nézem a showt."
Mi meg megmondtuk választás előtt, hogy attól mert a fasiszta összefog a komcsival nem lesz legyőzve a Fidesz. Olyan jól kiröhögtetek előtte, aztán kinek is lett igaza? Azt a popcornt meg már vagy 12 éve készítheted, mert ennyi ideje hallgatjuk tőletek, hogy most már tényleg befellegzett a Fidesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!