Azzal, hogy Budaházy Edda férje inkább a Prideon fogdossa meleg férfiak fenekét kezd elmúlni a mítosz miszerint Edda, amolyan magyar ősanya?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 17:04
11/17 anonim válasza:
Ha Budaházy Edda várna otthon én még a kecskékre is rámozdulnék :D
12/17 anonim válasza:
Gondoljatok csak bele, egy ilyen Edda kinézetű tehén mellett ébred fel reggelente, a veje egy terrorista, a kedvenc pártja pedig Orbán Viki Miska tekintetes úr házi ölebe :D nem csoda ha összeomlott :D
13/17 anonim válasza:
A sógora Budaházy Gyuri, nem a veje.
14/17 anonim válasza:
#13 b@szki tényleg, arra gondoltam csak nem sikerült megfogalmazni, my bad :D
15/17 anonim válasza:
Nyugi, én egy időbe azt hittem, hogy Edda meg Gyuri házasok. 🤣🤣🤦♂️
16/17 anonim válasza:
"Amúgy a noár nevű LMBTQP propagandistán kívül látta ezt más is?"
Igen, van rá szemtanú, ezért megy a feljelentés.
17/17 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy megfogta, hanem hogy nem akarta elengedni se....mégse élheti szegény Áron úgy az életét, hogy egy látens meleg szélsőjobbos keze folyamatosan a fenekén van 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!