Előremutató állampolgári magatartás ha az aszály és a csökkenő ivóvíz készletek miatt(néhány településen öntözési tilalom is életbe lépett) nem a wc-be végzem a folyó ügyeim hanem kimegyek az udvarra?
Figyelt kérdés
Így nem kell lehúzni és ezzel is értékes ivóvizet elhasználni.2022. júl. 28. 13:20
1/14 anonim válasza:
Nekem nem lenne vele bajom, de törvény szerint közszeméremsértés, ha bárki meglát.
2/14 anonim válasza:
Akkor itt falun eddig is óvták a környezetet.
3/14 anonim válasza:
#1 én mesztelenül is szoktam udvaron futkosni
4/14 anonim válasza:
Most telepítettem 300.000-ert gyepszőnyeget,hagyjam kipusztulni!?
5/14 A kérdező kommentje:
"Nekem nem lenne vele bajom, de törvény szerint közszeméremsértés, ha bárki meglát."
Nem mindenki betondzsungelben él. Az itteni szomszéd pedig nem hogy feljelentene, kifejezetten örülne neki ha meglátna(ná).
2022. júl. 28. 13:31
6/14 anonim válasza:
Ha téged nem zavar a kulahalom az udvarodon, akkor csináld nyugodtan, bár lehet, hogy a szomszédok panaszkodni fognak a szag miatt...
7/14 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad a kérdést akkor folyóügyekről volt szó.
2022. júl. 28. 14:07
8/14 anonim válasza:
Ja, sima hugyozást sokan még közterületen is elvégzik...
9/14 anonim válasza:
A végén még ki fogják találni, hogy meg is lehet inni .
10/14 anonim válasza:
Én pl esővízgyűjtő ciszternát építtetek 600000,-Ft-ért, hogy tudjak locsolni vízhiány esetén is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!