Mi a véleményetek arról hogy már nyíltan homofób cég is van Magyarországon?
#bor #homofóbia #rezsicsökkentés #korlátolt felelősségű társaság #LMBTQP #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr
2022. júl. 28. 11:03
A kérdező szavazást indított:
Támogatom✅😎🍷🇭🇺
Nem támogatom⛔😥🍷🏳️🌈
62 szavazat
1/30 anonim válasza:
Hát ha egy cég lehet LMBTQ-barát, akkor lehessen nem LMBTQ-barát is. Egyenlő mérce kell, nem véleménydiktatúra.
2/30 anonim válasza:
kihagytál egy szavazati lehetőséget
Támogatom✅😎🍷🇭🇺
Nem támogatom⛔😥🍷🏳️🌈
Lefosom, de k.rva magasról 😎
3/30 anonim válasza:
Nagyon helyes! követendő példa!
4/30 anonim válasza:
"homofób értékeket képviselő Vállalkozásként"
Hát na, legalább nyíltan vállalják 🤷♂️, nem rejtik véka alá.
5/30 anonim válasza:
...És reklámot is csinál nekik a 444. Okosak.. :))
9/30 anonim válasza:
#5 Így van, én is ráléptem a linkre és tényleg ott van a nyitó oldalukon.
Tetszik!
Köszi kérdező, köszi 444!
Jó poén és ha már lehet vevőcsalogatónak kiírni az lmbtqxyz támogatást meg lehet szivárványozni, pont így lehet az ellenkező véleményt is megmutatni.
Szerintem be is jön nekik, főleg ha így reklámozzák is ezt a médiában, mert sokan direkt emiatt fognak oda menni vagy tőlük vásárolni. Lesz aki komolyan gondolja majd de sokan csak buliból.
10/30 anonim válasza:
11, jaja, én is homofóbként buliból megyek és ott hagyok 50ezret borászati segédanyagra, úgy, hogy panelproli vagyok :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!