Árokpart kérdése:
Vajon Bertalan Attilától egy kicsit megretten a kormány és elképzelhető, hogy visszaállítja az eredeti rezsicsökkentést?
Figyelt kérdés
Mindenesetre nincs könnyű dolga a kormánynak szerintem vele, mert rá és a rendszerváltók tüntetéseire egy rossz szót nem lehetett mondani. Utánuk mindig mindenhol rend maradt és mikor százezren voltak márciusban, akkor sem volt még csak egy szóváltás sem a három nap alatt nemhogy balhé mint az elmúlt napok , hetek tüntetésein. Rájuk már nem tudják azt mondani, hogy drogosok és hasonlók. Mi a véleményed erről?2022. júl. 27. 22:36
2/8 anonim válasza:
Hol tudom erről bővebben tájékozódni, keresgéltem velük kapcsolatban de eléggé kétségeim vannak, nem sok az információ.
4/8 anonim válasza:
Természetesen mivel fél a cigó a cigótól.
6/8 anonim válasza:
Ne röhögtess. Amúgy megérkeztek mér az ENSZ emberei, amikről folyamatosan hazudozik? Ki hisz neki ezek után bármit?
7/8 anonim válasza:
Amíg a rendőrsorfal védi a fehérgalléros bűnözőket semmi sem változik.
8/8 anonim válasza:
#5 ez csak egy videó, hol egy cikk, vagy weboldal, vagy bármi, ami kicsit is hitelessé tenné, hogy emögött a az Attila mögött emberek állnak, akik ki fognak menni az utcára? Vagy fb esemény, bármi... Ilyen videókat bárki fel tud tölteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!