Szerintetek is egyre lepusztultabbá, igénytelenebbé vált
Magyarország az elmúlt években, évtizedekben?
Figyelt kérdés
Elég csak streetview-vel körbenézni Budapesten és az ország nagyvárosaiban.
A főutak borzalmas állapotban vannak, lassan terepjárókkal lehet csak azokon közlekedni. Az M3-as autópálya állapota katasztrófa. A házak többsége foltozgatva vannak, sok helyen be sincsenek fejezve. A fővárosi bérházak iszonyúan ramaty állapotban vannak, a 6. és a 8. kerület bérházainak többsége a háborús övezet Mariupolhoz hasonlítható romhalmaz, a 2. világháború óta nem volt felújítva. Látszik, hogy nagy ebben az országban a szegénység.
Én úgy veszem észre, hogy az ország egyre mélyebb szintre süllyed, a környező országokkal ellentétben itt nincs igazán fejlődés, a látszat, a külső itt-ott szép, arra néhol adnak, de belülről már rohadt az egész.
Kérdező, te mennyiben vagy kevésbé hibás ezekért az állapotokért, mint más? Mert ugyanezt tapasztalom, mint te, de akárhányszor cselekvően tennék ellene, a lakosság szándékosan megakadályoz benne. Arról már ne is beszéljünk, amikor például ELVÁROM, hogy a belvárosi lakosok újítsák fel a házukat, ha már tellett rá milliós négyzetméteráron megvenni.
2022. júl. 27. 21:41
13/51 anonim válasza:
Nem. Én pont az ellenkezőjét látom.
2022. júl. 27. 21:45
14/51 anonim válasza:
Nem baj, hogy koszos, mocskos minden, mivel nincs senkinek pénze felújításra, de legalább a rezsi olcsó. Ja nem. :)
2022. júl. 27. 21:53
15/51 anonim válasza:
Szerintem ez helyfüggő. Én debreceni vagyok, itt azért épül-szépül a város és az agglomeráció is (mondjuk jó lenne feleennyi beton, de nincs olyan szemetes és lepukkant a város, mint gyerekkoromban).
Budapest viszont tényleg meghökkentő, nekem nagyon furcsa látni, ha arra járok néha, hogy milyen lepukkant ahhoz képest, hogy a főváros.
2022. júl. 27. 21:59
16/51 anonim válasza:
Igen, unpopular opinion: New York is hasonló állapotban volt a 70es években, és Trumpnak köszönhető, hogy a nyolcvanas években felújította a Central Parkot, megvásárolta a Plaza Hotelt és egy csomó ingatlant felújíttatott. Ha Mészáros is ugyanezt tenné, felújítana a nyolcadik kerületet, új épületek épülnének, akkor legalább az a közpénz jó célokra menne.
2022. júl. 27. 22:00
17/51 anonim válasza:
Nézd én éltem a 90es 2000es 10es években is, folyamatos volt a fejlödés! Össze nem lehet hasonlítani a90es éveket a mai állapottal, sokkal jobb.
2022. júl. 27. 22:04
18/51 anonim válasza:
Feljön a sok migráns vidéki Pestre, hogy minél könnyebb élete legyen, majd a környezetére is tesz nagy ívből, hogy semmilyen nehézség ne érje őt.
2022. júl. 27. 22:05
19/51 anonim válasza:
#18 Ti körúton belüli belpestiek nagyon szeretitek a cigányokat, nem? Akkor meg mi a bajotok, ha odaköltöznek?
2022. júl. 27. 22:17
20/51 anonim válasza:
A belpestiek = vidékiek. Az őshonos pestiek a külvárosokban laknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!