Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért támogatják feltéte...

Sokan miért támogatják feltétel nélkül a Fideszt?

Figyelt kérdés
Oké, csináltak jó dolgokat is mint például az SZJA-mentesség, ilyen-olyan támogatás így érthető hogy emiatt támogatják. De miért van az hogy mindenféle butaságra is ész nélkül tapsikolnak egyesek? Például erre a vármegyés dologra. Attól hogy most kapott vissza egy kis adót miért kell a butaságban is támogatni őket?

2022. júl. 27. 12:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyájszellem, illetve beléjük verték, hogy aki a fideszt kritizálja, az a "kommunistákat" támogatja.
2022. júl. 27. 12:57
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Mert a Fidesz egy szekta.
2022. júl. 27. 12:58
 3/11 A kérdező kommentje:
#2 Sajnos kezdem én is úgy látni, hogy egyre kevesebb az észérv politikán belül.
2022. júl. 27. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt is megfigyeltem, hogy akkor is röhögnek Orbán mondatain amikor semmi vicceset nem mondd.
2022. júl. 27. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Amiért más pártokat is sokan feltétel nélkül imádnak, vagy épp feltétel nélkül utálnak. Mert a legtöbb ember, függetlenül attól, hogy melyik párt szavazója, egyszerű érzelmi alapon politizál.
2022. júl. 27. 13:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A manipuláció legfontosabb jellegzetessége az, hogy a manipulált ember téveszméket hisz el. Olyasmit, aminek semmi köze a valósághoz. Utána viszont nem lehet a valósággal szembesíteni, mert ezzel elsősorban önmagának kéne elismernie, hogy őt be lehet csapni, azaz kevés az ismerete. Ilyesmit önmagától az ember nem szokott elfogadni, inkább vagy meg se hallgatja az ellenérvet, vagy akár képtelen ostobaságokat is szembe szegez vele. nem azért, mert ennyire hülye, hanem mert védekezik, hogy ne kelljen önmagának beismernie a korábbiakat. Ezt nem is feltétlenül tudatosan teszi, ez benne a legrosszabb. És többnyire megváltoztathatatlan akkor is, ha közben a környezet mégis változik. Ezért tart soká egy rendszerváltás.
2022. júl. 27. 13:07
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Én is így látom, félnek szembe menni a tényekkel, félnek hogy olyan dolgokkal találkoznak amikben nem volt igazuk.
2022. júl. 27. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert Gyurcsány jobb volt? Ez a mondat jellemzi a magyar politikát. Orbán akármit tehet, amíg ott van Gyurcsány. Még az összefogás is, az ellenzék is összefogott ellene. Egy ilyen ellenzék mennyivel okosabb? Kabaré
2022. júl. 27. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Sokan őket vélik "a legkisebb rossznak"! Ennyi!

A magyarságtól pedig ne is várj olyan szintű egységet, hogy a választásokon egy emberként részt nem véve kikényszerítse a parlament feloszlatását!

2022. aug. 1. 10:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Én ezzel nem értek egyet.

Gyurcsány ott volt '14-ben és '18-ban is, mégis jobb eredmény lett.

Mostsem elsősorban Gyurcsány nevével kampányoltak. Ha annyira ikesztő lenne, akkor most '22-ben is ő lett volna a fő kampány téma.

Szerintem csak Gyurcsánnyal már lehetne nyerni, csak ahhoz más területeken kellene normális kommunikálni, nem úgy, ahogy most csinálták.

2022. aug. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!