Fideszesek! Ha egy magyar férfi felcsinál egy fehérbőrű német nőt, akkor a közös gyermekük kevert fajú lesz?
A baloldal csicskák gyülekezete, a jobboldaliak a királyak, a kemények. De, hogy mi az a vók, azt nem tudom, eddig nem láttam a Hír Tévén, hogy micsoda az.
15#+: Nem mellesleg jegyzem meg, hogy nem vagyok "fideszes", - nem is értem ezeket az alaphangulatukban diszkriminatív hangnemű kérdéseket, amelyek így kezdődnek, hogy "Fideszesek/Jobberek/Lipsik!..." -És hasonlók!
Ha nőkhöz szól a kérdés, érthető, hogy "Lányok/Asszonyok!" vagy férfiakhoz úgy szól valaki, hogy "Fiúk!..." De hogy ezt miért kell csinálni, talányos számomra, - a kérdés feltevőjének gondolkodása szerint én nem is válaszolhatok egy ilyen kérdésre, - hiszen (a legnagyobb bánatára) nem vagyok "fideszes"! :D Vicces ember vagy, - csak nem tudni, melyik szinten!
Mindenre válaszoltál, csak a kérdésre nem. 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!