Hogy lehet felismerni egy fehérbőrű cigány embert? Mik a vonások?
"de remélem tudod hogy a szőke haj az természetes a cigányoknál?"
Úgy tudtam, hogy az oláh cigányoknál
Ma este hazafelé menet pont belefutottam egybe. A viselkedése mindent elárult pedig elsőre tökre nem hittem volna hogy az ránézésre. Én tök nyugodtan megyek előre a járdán ez meg jön szembe a haverjával és rám ordít hogy "Mi a f@szt nézel?" Holott jó ha fél másodpercre tekintettem feléjük.
Mondom anyádat. Erre jött a tipikus szájkarate hogy "Miit pofázok én forduljak csak meg egy pofonért stb"
De az utolsó mondata volt a csattanó mielőtt feladta az "üldözésem".
"Mindjárt megszurkállak büdös magyar".
Még ha nem is büdös magyarozott volna le most őszintén hány nem cigány viselkedik így? Egy random embert megy a dolgára erre kevesebb mint 10 másodperc alatt a semmiből odáig jutunk hogy már késeléssel fenyegetünk valakit aki a légynek sem ártott.
Pár perccel ezek után elgondolkoztam hogy hány esetet olvashattunk már a hírekben amik hasonlóan kezdtődtek és rosszabbul végződtek. Ilyenkor persze legtöbbször úgy fogalmaznak hogy a vádlott és a sértett "szóváltásba keveredtek".
Véletlenül sem úgy hogy: Egy erőszakos agresszív személy ok nélkül belekötött áldozatába stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!