Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megmondani ki...

Hogyan tudom megmondani ki cigány ki nem látásról?

Figyelt kérdés
Vannak olyan ismerőseim, aki szintiszta fehérbőrűek de akik cigányok, de számomra nem látszanak olyanoknak, bár sokan mondják hogy cigány meg ilyesmi arcáról, de nem tudom hogyan lehet rájönni hogy az adott fehérbőrű az vagy nem

2017. aug. 2. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
31%

utálod őket, ezért érdekel? nem? akkor mit számít az etnikuma?

ha utálod akkor meg nem segítek útálkozóknak...

2017. aug. 2. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Hogy mered te ezt megkérdezni? Rasszista vagy? A külső alapján ítélsz? És ha Kolompár Csáknorrisznak japán, finn vagy skót identitása van? Te azt megkérdőjelezed?
2017. aug. 2. 20:12
 3/8 A kérdező kommentje:
nem utálom annyira, csak azért kiváncsi vagyok hogyan lehet rájuk jönni
2017. aug. 2. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Sehogy. Nekem a középsuli utolsó évében jöttek rá az osztálytársaim hogy cigány vagyok. Nem is érdekelt senkit, nem ettől változik meg az ember.
2017. aug. 2. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak a szemükből. Sötét nagy és szürkésfekete, alig látszik a pupillájuk. Plusz büdös nagy hófehér fogak, állandó izzadtságszag és állandóan inget viselnek. Pólót sosem.

Ha sunyi is, az már régen rossz,illetve tuti hogy valamelyik cigány faj.

2017. aug. 14. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet. Én bennem van cigány vér, de senki se jött rá. Kb. 2 ember sejtette, de mindkettő haver és viccesen utaltak rá, de letagadtam. A többi ember max. akkor jönne rá, ha elmondanám.
2017. aug. 16. 22:38
 7/8 anonim válasza:
Utsó te csaj vagy vagy pasi?
2017. aug. 22. 02:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Meglehet őket ismerni, én pl kiszúrom őket azonnal, de azt is kiszúrom ha csak az egyik nagyszülője volt cigó. Megismered őket a bőrük színéről, a hajukról, sokuknak kampós orra van, a szemükről, a testartásukról, a testfelépítésükről. Igazából ebben is lehet rutint szerezni ha sok cigányt látsz az évek során. Pl hiába szőke egy cigány, az még sem lesz olyan szőke, mint egy magyar, egyserűen látni lehet. Ja és egyébként a cigányokon belül is van egyfajta alja cigány raszt, akiket még ők maguk is sokszor rühelnek. Azok ránézésre sokkal primitívebbek, mint az átlag cigányok.
2017. szept. 1. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!