Elképzelhető, hogy innentől fogva Hegedüs Zsuzsa határozottan fog fellépni Orbán Viktor személye ellen a jövőben?
Olvastam egy cikket, ahol többek között, az alábbiakat mondta Hegedüs Zsuzsa:
„Azért, mert robbantani akarok. Csinálnom kell valamit, hogy ezt megállítsuk. Mert ez egy olyan métely, amit ha nem állítunk meg azonnal, akkor terjedni fog.”
„Amíg a jogállamiságot nem hozzuk rendbe, nagyon helyes, hogy nem kapunk pénzt az Európai Uniótól.”
Lehetséges, hogy innentől fogva Hegedüs Zsuzsa nagyon határozottan és aktívan fog fellépni Orbán Viktor személye ellen?
#13 Bepróbálkoztak és szerettek volna alkalmas, ismert szakembereket bevonni a munkákba azok közül is akik nyiltan más politikai nézeteket vallanak, mint a fidesz-kdnp. Csak nagy az ellenállás és az ilyen embereket, akik egy konkrét feladat érdekében ezzel a kormánnyal is képesek együttműködni azt iszonyat módon elkezdik miatta támadni. Aztán van az a pont amikor az illető feladja, mert nem akar végleg elszakadni attól a politikai közösségtől amihez tartozónak érzi magát és behódol az elvárásuknak. Ez is egy ilyen példa. Ami feladatot kezdetben Hegedűs Zsuzsa ellátott azt már nem kell neki csinálnia, most talált egy alkalmat arra, hogy hangzatosan visszaálljon a korábbi elvbarátaihoz és egyben nyíltan szembeforduljon Orbánnal, mert ez az elvárás felé.
Ettől még nem lesz kevesebb az a teljesítmény amit az elmúlt években tett, csak kicsit kiábrándító, hogy ennyi év után képes így lépni.
"Max a politikája ellen!
Jó lenne, ha eljutnánk odáig, hogy egy ember nem egyenlő a politikával.
Lehet, hogy Orbán jófej priváktént -bár én amikor személyesen találkoztam vele, akkor is ennyire feszült volt-, de az a politika, amit képvisel az káros és rossz."
Nem mindegy, hogy Orbán milyen privátként? Ő a miniszterelnök nem lehet elvonatkoztatni a privát Orbánt és a politikust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!