Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán a fajelméletével nagyobb...

Orbán a fajelméletével nagyobb hibát követett el, mint Gyurcsány az őszödi beszédével?

Figyelt kérdés
Szerintem ezt már nem mossa le magáról.
2022. júl. 26. 20:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
98%

Úgy ahogy mindíg voltak országok akik elszigetelődtek a véleményük és a politikájukkal.

Mi egy szövetségi rendszeren belül is elszigetelődhetünk,ha hülyék leszünk,éppúgy mint az az ember aki családban él,de mégis lehet magányos. Ez ugyanaz.

2022. júl. 26. 20:30
 12/37 anonim ***** válasza:
94%
5-ös Elkezdünk??? Gyakorlatilag Szerbián kívül senki nem áll szóba velünk szívesen.
2022. júl. 26. 20:33
 13/37 anonim ***** válasza:
37%

11.

Nyilván, ahol még propagálják is a keveredést, nem fog tetszeni nekik.Pl Svédország.

Viszont, ez akkor is csak belpolitika.

2022. júl. 26. 20:34
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

10/ Csak részben,ha esni kezd az életszínvonal,és netán ez látványosan lesz, akkor ez gyorsan fog változni,és nem lesz "Orbáncsoda".

Lehet most a rezsicsökkentési csökkentéssel ért véget a szocializmus időszaka.Most lesznek nagyok a különbségek csak igazán!

2022. júl. 26. 20:35
 15/37 anonim ***** válasza:
20%
Valószínűleg el fog halványulni az EU szerencsétlenkedései miatt ez az egész Is
2022. júl. 26. 20:37
 16/37 anonim ***** válasza:
14%

12/ De,azért Kína,Dél-Korea,és a németek még bíznak bennünk,és Japánnal is jók a kapcsolatok.

Ezeknek a zöme ázsiai ország,Orbán már nem tekint nyugatra,csak a kelet a jövő,kivétel a németek.

2022. júl. 26. 20:38
 17/37 anonim ***** válasza:
30%

Nem kedvelem Orbánt, de ezt a szövegét szerintem félremagyarázták. (Persze ezt neki semmi joga számon kérni, mert ugyanezt csinálta MZP összes mondatával a kampányban. :D)

A "faj" szó szerencsétlen megfogalmazás, de ha kicseréljük a "fajta" szóra, akkor kiderül, hogy semmi különöset nem mondott. Nem akarja, hogy itt magyarok, arabok, törökök keveredjenek, hanem azt, hogy csak azok éljenek itt, akik jelenleg is itt élnek: magyarok, cigányok, zsidók, kínaiak és csekély számban románok, szlovákok, lengyelek, svábok.

Ezzel én pl. egyet is értek. Nem szeretném, ha a bp-i metrón is az utasok többsége fekete bőrű lenne, ha esténként a nagyvárosokban a müezzin hangját hallanánk, amint a minaretből imára hívja muszlim testvéreit.

2022. júl. 26. 20:39
 18/37 anonim ***** válasza:
71%

17.

Én sem értem mire csinálntak ebből ekkora balhét!

"A "faj" szó szerencsétlen megfogalmazás, de ha kicseréljük a "fajta" szóra"

Akkor miért nem mondja,hogy fajtát akart mondani csak tévedett?

2022. júl. 26. 20:42
 19/37 anonim ***** válasza:

18.

Az angol nyelvben a race fordítható magyarul fajnak.

2022. júl. 26. 20:44
 20/37 anonim ***** válasza:
79%

17-hez Igen,az emberiség egy faj a Homo Sapiens,és ezen belül vannak a rasszok,amelyek a Föld különböző helyein élnek./europaid,negrid...stb/

Nyilván itt a rasszokra gondolhatott Orbán a keveredéssel,és nem a fajra,mert akkor nagyon nem érthető amit beszélt,bár gondolom nem a TTK-ra járt,hanem JTK-ra,de akkor sem lehet így félrebeszélni,mert ez lesz belőle.

2022. júl. 26. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!