Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van-e valóságalapja Hegedüs...

Van-e valóságalapja Hegedüs Zsuzsa azon véleményének, hogy Orbán Viktor rasszista beszédet tartott tusványoson 2022-ben?

Figyelt kérdés

Találtam egy cikket, ahol Hegedüs Zsuzsa többek között az alábbi gondolatokat osztotta meg:

„Nem az az érdekes, hogy hisz-e benne, amit mond. De Magyarország miniszterelnökeként, nyilvánosan ilyet mondani egészen más."

„Ez sosem volt benne Viktorban. Én mindig kiálltam az ellen, hogy őt antiszemitizmussal vádolják. Nem is őt minősítettem, hanem a szöveget, nyilván elolvasta, még ha esetleg nem is ő írta, nem értem, hogy nem tűnt fel neki.”

„Őszintén sajnálom, hogy egy ilyen szégyenteljes állásfoglalás miatt kell megszakítanom azt a kapcsolatot, ami, bár az illiberális fordulatod óta egyre nehezebben volt kezelhető számomra, még rövid távon fenntarthatónak látszott. Egy ilyen, az összes alapértékemmel ellentétes beszéd elhangzása után azonban nem maradt más választásom: annak ellenére, hogy az eredeti felkérésedben szereplő, teljes szabadságomat soha semmiben nem korlátoztad, most nyilvánosan kell szakítanom veled a Tusnádfürdőn elhangzottak miatt.”

„Goebbelshez méltó, tiszta náci szöveg. Teljesen váratlan volt, hogy fajgyűlölő szöveget mondjon. A migránsellenességgel is vitatkoztam, próbáltam visszafogni Viktort.”

„Faji alapon meghatározni bárkit, hát álljon meg a menet, ezt csinálta Hitler, aki, már elnézést, 6 millió embert megölt.”

[link]

Szeretném megkérdezni, van-e valóságalapja Hegedüs Zsuzsa azon véleményének, mely szerint Orbán Viktor fajgyűlölő és Adolf Hitler módszereit idéző beszédet tartott?

2022. júl. 26. 19:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%

Akkor előbb el kellett volna olvasnia,vagy nem volt ideje erre.

Nem lehet ilyet felolvasni akkor,ha maga nem ért vele egyet.Nem figyelt arra,amit olvas,vagy meleg van,és fáradt volt?

2022. júl. 26. 20:10
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
#10 Most is sokan fel vagyunk háborodva.
2022. júl. 26. 20:12
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Képzeljük el,ha a mostani német kancellár kezd el ilyen dolgokról a világnak beszélni.Ezekre a dolgokra ma nagyon harapnak,főleg az amerikaiak.
2022. júl. 26. 20:14
 14/27 anonim ***** válasza:
18%
Ez a nő is most oda sz'rik ahol eddig evet. Ocsmány!
2022. júl. 26. 20:14
 15/27 anonim ***** válasza:
76%
A hagyományosan baráti magyar-izraeli viszonyt egy ilyen szöveg mennyire terhelheti meg.Elszigetelődünk?
2022. júl. 26. 20:21
 16/27 anonim ***** válasza:
16%
#15 Ez inkább a muszlimok ellen irányult. A zsidókkal évszázadok óta élünk együtt és mindig is volt keveredés. Bár ők is inkább negatívan reagáltak.
2022. júl. 26. 20:38
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy arra gondolt, hogy rossz lenne, ha Magyarországra költözne egymillió aligátor, és a településeken járőröznének. Mást nem tudok elképzelni.
2022. júl. 26. 20:45
 18/27 anonim ***** válasza:
60%
Orbán Viktor egy elmeháborodott idióta barom állat.
2022. júl. 26. 21:16
 19/27 anonim ***** válasza:
17%
Uram kérem kicsit fékezze magát, mégis csak az állam első emberéről beszél.
2022. júl. 26. 21:28
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
Aki csalással nyert választást, nem először? Előttem csak ostoba, összevissza beszélő pszichopata az ilyen.
2022. júl. 26. 21:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!