Mit szóltok a 70 éves magyar bácsi meglincseléséhez?
9.
Azért a ballib uralom alatt jobban voltak tartva.
Mellesleg a jogi kiskapukról még mindig a libsik világosítják fel őket
Valószínű:
az ídős bácsi a saját nyugdíját/segélyét nem adta le Lakatoséknak vagy vissza vette tölük és azt magára költötte.
Általában így szokták rabszolgának tartani ezeket az öregeket.
16.
Gyurcsány, Bajnai idejében sokkal magasabb segélyeket kaptak.
Én akkor láttam először cigány kezében seprűt, mikor indult a közmunka program.Bár való igaz, jobb lenne a munkatábor ilyeneknek.De, akkor a magadfajták visítanának a leghangosabban.
Kínában sikeresen alkalmazták a muszlim kisebbség megrendszabályozására.
Fidesz/ballib
Mind kettő marxista tömb.
18-as Te még mindig nem érted, hogy mit írtam? :D Ki a tökömet érdekli a Gyurcsány korszak. Azóta már lassan felnőtt egy generáció? A mai huszonéves szavazók már azt sem tudják, ki az a Gyurcsány. Miért nem Mária Teréziára hivatkozol akkor már? Miért ahhoz a korszakhoz hasonlítjátok a teljesítményeiteket?
Az elmúlt 12 év kisebbségi politikája úgy ahogy van kuka, mint a fenntebb említett videó is mutatja. Nem az lenne a normális, hogyha új megoldásokat keresnétek, ahelyett, hogy a Gyurcsány korszakra hivatkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!