Vajon le fogják bontani Tordai szabályellenesen épült villáját?
Nem, nekem fogalmam sincs arról, hogy melyikre milyen engedély kell és milyen jogi háttere van. Ezért fizetek olyan embernek, aki tudja 🤷♂️.
Kiollóztam neked mitől esik pofára a lakájmédia, mert úgy látom figelmetlenül olvastál.
"Mint írta, 2016 óta a 300 nm-nél kisebb családi házak esetében csak egyszerű bejelentési kötelezettség van, tehát nem is kérhettek építési engedélyt, mert ezt a jogszabályok kizárják. Benyújtottak egy az egyszerű bejelentéshez szükséges és a jogszabályoknak megfelelő dokumentációt, benne az építési szabályoknak megfelelő terveket, amit a hatóság 15 nap elteltével jóváhagyólag tudomásul vett. A jóváhagyott terveket követték a kivitelezők, a korábban ott álló házhoz képest az alapterület jelentősen csökkent, a zöldfelületi arány pedig nőtt."
Szóval mi is a gond?
És ha itt gond van, akkor miért nem követeled harcosan Kocsis Máté házának elbontását?
Azon a napon fog megtörténni mikor ge..i orkánt meg a pereputtyát börtönbe rakják, mert milliárdokat lopott a magyar emberektől
Ne fáradj a libsizéssel, mindig jobboldalra szavaztam :(
13: De ha a benyújtott terv hazugság volt, nyilván nem érvényes a tudomásul vétel. Olvasd el lassan, hátha megérted:
" a szakértői vizsgálat megállapította, hogy
A TERVEKEN SZEREPLŐ MEGLÉVŐ, MEGMARADÓ FALAK NEM TALÁLHATÓK MEG, HELYETTE "TELJESEN ÚJ VÁZKERÁMIA LETT KIVITELEZVE". AZ ÉPÍTÉS FÁZISAIT NYOMON KÖVETŐ ÚGYNEVEZETT E-NAPLÓ AZT IS TARTALMAZZA, HOGY „TELJES BONTÁS ÉS GÉPI ALAPÁSÁS" TÖRTÉNT. VAGYIS A HÁZ ENGEDÉLY NÉLKÜLI, ILLEGÁLIS ÉPÍTKEZÉSNEK MINŐSÜL, ÉS MINT ILYET, EGYÉRTELMŰEN LE KELL BONTANI."
Te nem érted.
Ha nincs 300 nm akkor nincs engedélyezés. A szakértői vizsgálat meg törvénytelen adatkezelés eredménye.
De ugye a neres brigantiknak azt is szabad.
És mi van Kocsis Máté házával?
Akkor majd a Sára Botond hivatala el fog járni. ha szükséges. Ha meg nem, akkor nincs itt semmi látnivaló, csak a propagandisták szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!