Árokpart kérdése:
Szerinted Orbán Viktornak le kellene mondania?
Figyelt kérdés
Nem a kormánynak, hanem csak neki. Ahogyan az elmúlt hetek folyamatait elnézve az ő személye miatt vagyunk lényegében ebben a helyzetben, a nemzetközi negatív megítélésünk miatt. Nem kapunk pénzt az EU-tól és egyre vadabb megszorításokat lesz kénytelen ránk erőltetni, mert , hogy itt nem áll meg az zicher. Nem lenne jobb egy olyan személy aki a nemzetközi megítélésünket újra pozitívvá változtatná és élhetnénk végre a kb. 1 hónappal ezelőtti életünket. Mi a véleményed erről?2022. júl. 25. 23:59
11/13 anonim válasza:
Viktor nem mond le, csak másik országot választ.
12/13 anonim válasza:
De aszonta, hogyha eléri az Euro a 480 Ft-ot arra is ársapkát rak.
13/13 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy vigyék a Tiszán-túlt, ha úgyis annyira keletre vágynak (tudom, ott van Szeged, de, aki meg nem szeretne hozzá tartozni, adjunk nekik segitséget, hogy másik életet kezdhessenek), és hozzanak létre egy új országot Erdélyel, vagy az ukránokkal, vagy a ruszkikkal, vagy akikkel akarnak, szerintem ez fair offer lenne, mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!