272-re ugrott az elhunytak száma! Ha eléri a 300-at, Orbán Viktornak le kell mondania szerintetek?
Ráadásul még majdnem 10 ezer új beteg egyetlen nap alatt. Van miből válogatnia a halálnak. Az egészségügyben meg már nincs több szakember, sosem voltak ennyien lélegeztetőgépen. Romokban az EÜ
Orbánnak le kell mondania, ha átlépi a horror 300-at a NAPI halottak száma? Naponta többen halnak meg Orbán miatt naponta mint a Párizsi terrortámadásban a muszlim radikálisok miatt... Ellene miért nincs plakátkampány?
Covid előtt napi 370-en haltak meg naponta Magyarországon. A különbség annyi, hogy nincs működő tesztünk így mindenkit covid halálozásnak számolunk. (Abban van pénz is.) Egyéb kérdés?
Unalmas már ez borzasztóan.
Én nagyon el akarom kapni a COVID-ot, mert kellene a védettségi igazolvány, szarok is az összes intézkedésre már az eleje óta, mégsem sikerült. Mondjuk én nem építettem le az immunrendszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!