Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék mikor fogja...

Az ellenzék mikor fogja beismerni, hogy néha igenis igaza van a miniszterelnökünknek?

Figyelt kérdés
Azon az állásponton voltam mindig, hogy azt, ami jó a népnek, a dolgozóknak, támogatom, függetlenül attól, hogy ki mondja. Ami árt a népnek, a dolgozóknak, azt ellenezem, ugyancsak függetlenül attól, hogy kimondja. A miniszterelnök tusványosi beszéde tükrözi azt az ellentmondásokkal teli helyzetet, amelyben vagyunk. Világos a miniszterelnök szándéka, hogy megvédje Magyarország függetlenségét, megtalálja az ország helyét az átalakuló világban, és a nyugat iszonyú nyomása ellenére csökkentse a magyar emberek terheit. A beszédben nem volt benne minden, amit én elmondtam volna, de ami benne volt, azzal egyetértek.
2022. júl. 25. 21:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Mit kellene elismernie az ellenzéknek?
2022. júl. 25. 21:41
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Soha, csak ellenkezni képesek.
2022. júl. 25. 21:42
 3/16 A kérdező kommentje:
Hogy Magyarország érdekeit kell nézni mindenekelőtt, mégha ez ellent is mond a nyugat akaratának.
2022. júl. 25. 21:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az ország függetlenségét akarja megvédeni, hanem a saját nagyon szépen kiépített hatalmából nem akar engedni. Ez a jogállamisági vita. Milyen terheket akar emelni Brüsszel, amit csökkenteni akar Orbán. Ezt nem értem.
2022. júl. 25. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
30 percnél tartok. Eddig sikerült ukránozni, nyugatozni, Brüsszelezni, migránsozni, genderezni, jah meg a V4 (V3?) tagországokba is sikerült rúgni egyet. Nem baj, fogynak a barátai, majd csak tönkreteszi az országot
2022. júl. 25. 21:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapja még igaza volt hogy meg kell védeni a rezsicsökkentést, most meg az ellenkezője hogy szinte eltörli. Pontosan ezért köpködte az ellenzéket eddig. Mi ez a hirtelen pálfordulás az egész bagázsban?
2022. júl. 25. 21:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezen jót nevettem, miket csinál ez az Orbán. Nála az ország, nép érdeke igen csak a sor végén van.
2022. júl. 25. 21:45
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Beismernék, ha valaha is igaza lenne.
2022. júl. 25. 21:46
 9/16 szántóvető ***** válasza:
100%
akkor a rabszolgatörvénnyel is egyetértettél gondolom,meg a forint szándékos gyengítésével is.
2022. júl. 25. 21:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

1. az egész Fidesz szélkakasok gyülekezete, nekik mindig az a szent amit a Viktor mond.

2. A mindenkori ellenzék szerepe ez hogy ellent mondjon a kormánynak, ahogy ezt a Viktor is tette 2002-2010 között.

2022. júl. 25. 21:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!