Orbán Viktor és a fidesze ugye most elérték, hogy a fával fűtők, akik eddig sem kaptak rezsicsökkentést, most még többet fizetnek mind (átlagfogyasztás alatt is!)?
Figyelt kérdés
És ugye egy fideszes sem hiszi el, hogy ez csak átmeneti, és vissza fog csökkenni a tűzifa ára?
Apropó, mondja meg nekem valaki, hogy a tűzifa árusok milyen alapon szereznek Extraprofitot a szegények kárára? Egyik napról a másikra megnőttek a fakitermelés költségei, épp a rezsi áremelés Fideszes bejelentése után közvetlenül?
2022. júl. 25. 21:16
11/19 anonim válasza:
Következő ellenség: az extraprofitot termelő tüzifaárusok!!!
12/19 anonim válasza:
Igen, a kormányunk agyalágyult bejelentése végett felénk 28-ról 50-55 ezerre ment fel a fa ára, már ha lehet kapni. Még az is fát vett, aki a hatodikon lakik. Én vettem bála használt cipőt, jó az kazánba. Azt legalább lehet kapni.
13/19 anonim válasza:
En tavalyi tollkabatokbol taraztam be, az volt a legolcsobb mult honapban. Meg talaltam masfel raklap noi lakkcsizmat, jo vastag gumitalpuk van, az eleg lesz egy darabig.
14/19 anonim válasza:
12-13, ilyen szarokkal nem fűthettek, azt ugye tudjátok? Baromira kormolni fog, kéményseprési díjra megy el majd a pénzetek havonta.
15/19 anonim válasza:
"Baromira kormolni fog, kéményseprési díjra megy el majd a pénzetek havonta."
azzal együtt is olcsóbb mint a fa
16/19 anonim válasza:
#14: a szükség nagy úr, iszonyú légszennyezés várható a télen. Már csak emiatt is, hogy aki fával fűtött és épphogy ki tudta fizetni az most nem fogja tudni. Fűt majd amivel tud. Ruha, cipő, szemét, lopott fa stb.
17/19 anonim válasza:
Undoritóak.kihasználják az alkalmat és jó drágán árulják úgy hogy rájuk nemvonatkozik az emelés ,és nemis kerül nekik annyival többe a fa kitermelése mint amennyivel emeltek.
18/19 anonim válasza:
#17: így se emeltek eleget. Ha normálisan megemelték volna akkor most lehetne fát kapni csak kicsit drágábban. Ehelyett az van, hogy most nem is lehet kapni. Se olcsón, se drágán.
19/19 anonim válasza:
Lehet kapni most vettem,de tavalyi árhoz képest 30%al lett drágább és még folyamatosan drágul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!