Miért mondják, a fideszesek, hogy 60-65% nem tévedhet?
A fideszesek kb. 30%-a vallásként tekint a fideszre, tehát ha megjelenne az otthonukban Viktor, mindenüket elvenné, földönfutóvá tenné őket, a gyerekeiket meg eladná külföldre, akkor is a fideszre szavaznának. Marad 30-35% akiknek a szavazatát meg meg lehet venni egy zsák krumplival, vagy egy felessel a kocsmában. Valamint azokkal a bődületes hazugságokkal amikkel a fidesz kampányolt.
No meg egy 100 fős diliházban attól, hogy a betegek vannak túlnyomó többségben, még nem jelenti azt, hogy nekik van igazuk, és az orvosok tévednek akik kezelni próbálják őket...
Az a helyzet, hogy ez a kérdés gyatra provokáció.
A fidesz szavazók nem egybitesek, nem internet nélküliek, nem csak vidékiek, nem csak közmunkások, stb
A legfiatalabb szavazókon kívül mindenhol a legtamogatottabb...
Amiket írsz nettó hülyeség.
De nem baj, ha az ellenzéki szavazók ezt gondolják 🇭🇺🧡🇭🇺
A valóság kedvéért.
"A fidesz szavazók nem egybitesek"
De.
"nem internet nélküliek"
Csak nem tájékozódásra használják.
Rendszeresen mérik, hogy hol szoktak az emberek tájékozódni. Az emberek kb. 70%-a a TV-ből és nem internetről, ahol bizony fideszes média fölény van.
"nem csak vidékiek"
Elsősorban de.
Ez szintén többször is kiderült, hogy minél alacsonyabb valaki iskolázottsága annál valószínűbb, hogy fideszes.
Ahogy minél fejletlenebb egy település annál nagyobb a fideszre leadott szavazatok aránya.
Ebből jól látszik, hogy a fidesz az aluliskolázottaknak politizál.
"A legfiatalabb szavazókon kívül mindenhol a legtamogatottabb"
Ez mit cáfol? Vagy mit bizonyít?
Szerinted egy 30 évest nem lehet megvenni? De.
"Amiket írsz nettó hülyeség."
Amiket te feltétezel inkább az.
Aki a 18-as fideszes ciklus után is leszavazott 22-ben a fideszre, az gyakorlatilag hazaáruló.
Ezen nincs mit szépíteni.
6
Jól van, jól szerepeltél. Csak így tovább.
6# gondolod te.
Én fideszes aktivista vagyok, több száz fidesz szavazót ismerek a környezetemben, nagyon tévedsz!!
Jó érv. :)
Biztos igazad van, ha ilyen jól megcáfoltál. :D
Mi az, hogy tévedek? :D
Tényeket soroltam fel. Minden, amit leírtam az egy ismert adat, nem én találtam ki.
Egyébként a probléma ezzel: "Én fideszes aktivista vagyok, több száz fidesz szavazót ismerek"
Hogy nem tudod megítélni, mivel ugyanazt gondolja, mint te. Sokkal kritikusabban áll ahhoz, amivel nem értesz egyet.
És nekem is van fideszes ismerősöm és tudom, hogy nem érvelnek.
Akkor lenne súlya annak, amit mondasz, ha azt mondtad volna, hogy ellenzéki aktivista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!