Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok! Ilyenkor miért...

Liberálisok! Ilyenkor miért nem fogalmazódik meg bennetek a kérdés, hogy elhagyjátok az országot?

Figyelt kérdés

Mi az ami itt tart még titeket?

Csak érdekel.

2022. júl. 25. 19:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%

"Inkább úgy mondanám, hogy a liberálisok nem lmdbtq ellenzők."

Ez nagyon enyhe megfogalmazás.

Extra jogok támogatása, filmek, reklámok, könyvek, művészet de egyes helyek az oktatás lmbt kompatibilitássá tétele inkább izomból támogatás, mint csak egyszerű nem ellenzés.

2022. júl. 25. 20:05
 22/27 anonim ***** válasza:
50%
Hát 20as, a kérdést és a rá érkezett válaszokat elnézve... tökre igazad van:D
2022. júl. 25. 20:05
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
21-es Én konkrétan nem találkoztam azzal a jelenséggel, hogy bármilyen szinten extra támogatást kapnának. Persze a köztévé valszeg egész nap ezt dönti, de mivel én nem nézem, ezért még nem futottam bele ilyenbe.
2022. júl. 25. 20:23
 24/27 anonim ***** válasza:
21-es De elfogadom, hogyha fel tudsz sorolni olyat, ami egy átlag hetero toleránsnál is kiveri a biztosítékot, de én nem találkoztam ilyennel.
2022. júl. 25. 20:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Melyik országot?
2022. júl. 26. 01:17
 26/27 A kérdező kommentje:
Ilyenkor amikor emelkedik a rezsi, a rezsicsökkentés egy része el is vész és a kata is megszűnik a cégeknél. Nem kéne elmenni?
2022. aug. 5. 02:53
 27/27 Fsms ***** válasza:

Kedves 5# ne gondold, hogy az összes liberális ember homoszexuális vagy leszbikus. Gondolj kedvenc fideszes kis barátaidra Szájer is kaleta.

Egyébként a vidéken mélyszegénységben elő vidékiek nem hiszem, hogy túl sok adót fizetnek akiknek köszönhető a Fidesz győzelme.

2022. aug. 5. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!