Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mazshisz berendelte Orbánt...

A Mazshisz berendelte Orbánt a fajokról szóló beszéd miatt. Vélemény?

Figyelt kérdés
Hogyhogy egy törpe vallási szervezetnek ilyen hatalma van az elnök felett is?

2022. júl. 25. 15:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
17%
#20: Mintha a liberális kommentelők nem pontoznák fel egymást, és le az ellenvéleményeket gondolkodás nélkül.
2022. júl. 26. 17:57
 22/28 anonim ***** válasza:
10%

Aki nem veszi be a kitalációidat az rasszista, értjük. Nekem volt zsidó szomszédom, elvált a zsidó feleségétől, majd elvett egy magyar (gój) (siksze) nőt. A magyar nővel közös gyerekeket nem fogadta el a család, kirekesztették őket nagyon ocsmány módon, pl. volt bármiféle rokoni összejövetel, a gyerekeket és az asszonyt nem hívták meg, csak a pasast meg a volt asszonnyal közös gyereket. Amikor csak azért is elvitte őket, akkor hangos veszekedések törtek ki. De elérték a céljukat, a gyerekek tiniként/felnőve hallani sem akarnak a zsidókról, utálják őket, mint a büdös sz.rt.

Az etióp zsidók is hasonlóan kirekesztettek, mert feketék. Csináltak anno egy olcsó propagandafilmet, aztán ennyi.

2022. júl. 26. 18:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ehhez a sztoridhoz nem kell zsidónak lenni, ilyenek nap mint nap történnek mindenhol!
2022. júl. 26. 18:14
 24/28 anonim ***** válasza:
66%

Izraelben élek.

Nagyon sok etióp izraelivel találkozol, ha csak végigmész az utcán, vagy bemész valamelyik egyetem kampuszára.

Szóval nem tudom, honnan veszed, hogy az etióp zsidók nem jöhetnének Izraelbe. Mindenesetre az állitásod nem igaz.

2022. júl. 26. 19:46
 25/28 anonim ***** válasza:
22, mennyi idõt töltöttél Izraelben?
2022. júl. 26. 20:12
 26/28 A kérdező kommentje:
Ez kódolt berendelésnek minősül, Orbán nyilván nem meri visszautasítani, a többi izraelita szervezet is bírálja, Hegedűs nácizva lemondott. Bár nem értem, miért szólnak bele ezek a szervezetek egy ország belügyeibe... Elég nagyképű, szemtelen dolog.
2022. júl. 26. 20:15
 27/28 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

1988 óta.

2022. júl. 27. 05:52
 28/28 anonim válasza:
Szerintem ez nem is a zsidók ellen szólt, inkább a migrik, ergó muzulmánok. Az a baj, mindenki magára veszi a butaságokat.
2022. aug. 1. 01:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!