A Mazshisz berendelte Orbánt a fajokról szóló beszéd miatt. Vélemény?
Pont a mazsihisz? Ha egyáltalán igaz!
Mikor gojnak neveznek minket és csakis egymás közt házasodnak? Mikor nem fogadják el, nem ismerik el, nem engedik alijázni az etióp fekete zsidókat? Ez a hét vicce.
Csatlakozom Molyemberhez, Nem rendelte be, találkozót kért:
"Heisler András, a Mazsihisz elnöke találkozót kért Magyarország miniszterelnökétől." - [link]
Véleményem: kedves Kérdezõ, rasszista uszító VAGY, aki -nyilván szándékosan - félreértelmezi, megpróbálja kicsavarni a tényeket.
Lásd az elõzõ választ, a linkelt cikket.
11, úgylátszik, vagy teljesen tájékozatlan vagy, vagy megrögzött hazudozó:
Régóta nem nevezik gojnak a nem zsidókat, rengeteg a vegyesházasság, mindenhol, ahol zsidók élnek Izrael pedig az 1980-asw években metõexpediciót küldött az etióp zsidókért, akik Izraelben a rep¨lõgéprõl leszállva megkapták a már elõre kiállított izraeli személyi igazolványukat.
Ez tény, dokumentálható, film is készült az expedícióról. Izraelben magam is találkoztam, beszéltem etióp zsidókkal.
Szóval ismétlem, 11, vagy teljesen tájékozatlan vagy, vagy megrögzött hazudozó.
Attól,l hogy 19-et lepontoztátok, még az ott leírt tények TÉNYEK.
De megértem, hogy a tények a rasszisták számára nem hasznosak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!