Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz lehet az hogy ha valaki...

Igaz lehet az hogy ha valaki túllépi a 144 m3 gázt (nekünk is durván spórolni kell) akkor többet fizetünk gázt mint nálunk sok gazdagabb ország?

Figyelt kérdés
Állítólag még a mocskos Brüsszelben is 500 ft körül van a gáz
2022. júl. 25. 06:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaz.
2022. júl. 25. 06:48
 2/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem olvasod a fidesz médiát? Egész Európa Magyarországot irigyli a rezsiárak miatt. Meg egész Európában nálunk a legolcsóbb minden!

Ezt írják a fideszesek. Úgyhogy most már megnyugodhatsz.

2022. júl. 25. 06:51
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Na tessék a drága kormányod... "Európában mi vesszük a legolcsóbban a gázt..." csak azt elfelejtették elmondani, hogy Európában mi is vagyunk akik a legdrágábban adjuk...
2022. júl. 25. 06:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen igaz.
2022. júl. 25. 07:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem győzöm hangsúlyozni! Szeptemberben lesz a nagy felvilágosodás! Mennyi fideszes dől majd a kardjába mikor megkapják a gáz számlát azt el se tudjátok képzelni!?
2022. júl. 25. 07:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A csókosok már beszálltak a gázszolgáltatókhoz az elmúlt években, hiszen erre készültek a "rezsicsökkentés" időszaka alatt. Most aztán nagyot kaszálnak.
2022. júl. 25. 07:35
 7/18 anonim ***** válasza:

Telen amikor a futesszezon lesz, nem 144m3 lesz a hatar, hanem tobb.

Cserebe nyaron amiko4 nem futesz csak melegitesz es fozol akkor kevesebb. Kb ugy hoztak ki ha jol remlik januar februarban boven 300m3 lesz. Igy a mozgoatlag osszesen jon ki arra az 1700 eves km3re

2022. júl. 25. 07:46
 8/18 A kérdező kommentje:
7. Én is így értettem...az összátlagom is 2600....nem azért mert fűteni akarom télen gázzal a medencét hanem mert régi szigeteletlen rossz nyílászárókkal felszerelt házban élek...tudom adjam el stb...hát köszi Fidesz...
2022. júl. 25. 07:50
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

Nem akarom vedeni a fideszt, nem szavaztam rajuk sosem. De szerinted ha 18ban vagy marciusban az ellenzek nyer akkor most mennyi rezsit fizetnel? Komolyan hiszed hogy kevesebbet. Az osszefogas pont azzal vesztett sok szavazatot hogy nyiltan kommunikaltak a mesterseges rezsiarak ellen. Mar evekkel ezelott azt mondtak hogy piaci aron kell értékesíteni oket.

Mondjuk nem ertem hova fogyasztasz el 2600m3t. Ha szigeletlen a haz akkor old meg hazi praktikaval. Purhab, egyeb kitolto anyagok stb.

2022. júl. 25. 07:55
 10/18 A kérdező kommentje:
9. MZP azt mondta úgy kell csökkenteni rezsit hogy kevesebb energiát fogyasztasz úgy hogy pl. leszigeteled a házad és erre ad támogatást...értelemszerűen utána szűnne meg azoknál a rezsicsökkentés
2022. júl. 25. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!