Miért akarnak az emberek a Fidesz helyett egy másik kormányt?
Amerre megyek csak a panaszt hallom a kormányról és az életminőségről. Fiatal vagyok, nem tudok mindent és nem tapasztaltam még meg mindent, viszont tudom, hogy ez nem az a kormány, ahol szeretnék élni hosszú távon.
Az oktatási és az egészségügybe belátok. Nem tetszik, úgy ahogyan van, megváltoztatnám. Az adózásról tanultam, hallottam, mutatták. Nem tetszik. Magyarázza el nekem valaki, hogy miért adózzam le a nyereségem! Kérem.
A kormány lehetetlenné tette, hogy gyereket fogadjak örökbe. Ha nem is lehetetlenné, de nagyon nagyon nehézzé tette. Biszexuális vagyok és nem akarok szülni, női párom van. A páromat nem vehetem feleségül majd. Spermabank: rengeteg pénz.
Nem értem miért nincs egy törvény, hogyha valaki 3 gyereket nem tud eltartani, akkor ne szülhessen 4-et. Tudom, hogy drasztikus törvény lenne, viszont túl sok olyan család van, ahol a gyerekekkel rosszul bánnak és mégis megszülik őket. Nem is értem miért szülhetnek egyáltalán. Nem, ők támogatva vannak, amit nagyszerűen (NEM MINDENKI!) el tudnak költeni másra, nem a gyerekre. Ezt sokkal jobban kellene szűrni.
Ezek a gyerekek gyakran nincsenek szeretve és hamar vétkeznek a törvény ellen, esnek teherbe, csinálnak sok sok hülyeséget fiatalon. Gyakran börtönbe kerülnek. Ami miért is jó?
Lehet csak fiatal lévén gondolom ezt, de ezek az idős emberek nem valók fentre. Értem, hogy kapcsolatok vannak kialakítva már és tapasztalat. Bla Bla Bla. De a fiataloké a jövő, ők fognak dolgozni, ők fognak itt élni, ők fognak gyereket nevelni. Ők jobban értik a mai világot. Az idősebbek jobban értették anno a saját világukat és csinálták, amit kellett.
Minket meg sem hallgatnak! Főleg az oktatásra gondolok, ami MÁR RÉGEN elavult és borzasztó.
Nemcsak minket, SENKIT sem hallgatnak meg.
Szólásszabadság zéró.
Az én városomban sokan, azért szavaztak a fideszre, mert a munkáltató fideszes és félti a munkáját. Ellent mondanak mindennek és mégis rájuk szavaztak, a munka miatt, a pénz miatt, a család miatt, a megélhetés miatt.
Mert a Fidesz elbukja az összes időközi választást, igaz? Ja, nem.
Úgyhogy itt a te környezetedről van szó, akiket nyugodtan meg is kérdezhetnél, hogy miért választanak mást.
Ha a fidesz tényleg jó lenne és semmi panasz nem lenne rájuk akkor is le kéne őket cserélni. Mert nem egészséges hogy ilyen hosszú távon csak ők vannak kormányon. Erről több helyen is olvashatsz hogy miért nem jó ha egyed uralom van több választási ciklus alatt.
Plusz a fidesz bármit megtehet lásd Kata törvény behozatala egyik napról a másikra. Miközben ők maguk hozták meg azt a törvényt hogy bőven hagyni kell időt a meghozatalának hogy minden szakmabeli át tudja gondolni az új törvényt. Erre egyik este bejelentik, másiknap megszavazzák semennyi időt hagyva a felzárkózásra. Azt hiszed hogy te nem fogod ennek a hatásait megérezni? Hát nagyon tévedsz!
Legújabb hirtelen hozott döntésük hogy minden céges autónak emelt áras lesz az üzemanyag. Ó hát a te kocsid nem az neked jó mert az ár stoppos van na meg a nagy büdös... Vagy tegyük fel nincs kocsid téged nem is érdekel ez. Pedig nagyon is érdekelt a dolog például gyógyszert szállítók, csomagszallitók, tömegközlekedésen a buszjegy, kenyér szállítók és így tovább. Valakinek meg kell fizetnie hogy emelt áron tankolnak a céges kocsik és barátom az én és te meg ő lesz. A drágulást bele fogják erősen építeni az árakba. Arról ne is beszéljünk hogy a kormány a saját törvényének mond ellen amit ő maga hozott. Tudod ez mi? Erő fitoktatás kvázi bármit, bármikor megtehet. És te támogatod abban hogy neked rossz legyen, téged befolyásol irányít ezt hívják diktatúrának. A kormány váltásnak kötelezőnek kéne lennie már 3. Ciklus után mert nem tesz jót ha folyamatosan 1 párt van kormányon. Egyszerűen kell a vérfrissítés mert a hatalom mindenkinek a fejébe száll. De ha így haladunk lesz egy elöregedő társadalmunk amely nem fogja tudni magát ellátni és egész egyszerűen csődöt mond. Ha nem érted amit mondok a Friderikusz nem rég teljesen közérthető videót töltött fel a youtube-ra mely nem a jelenlegi kormány ellen irányuló hanem segít megérteni hogy mi történik és sok minden miért nem jó ugyan akkor elmondják azt is mi miért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!