Miért akarnak az emberek a Fidesz helyett egy másik kormányt?
Nincs egyesült ellenzék. A választások után rögtön felbomlott.
Egyébként meg lehet nézni, hogy a választások után az Egységben Magyarországért elnökei közül hányan álltak fel a színpadra beszédet mondani. MZP, Karácsony Gergely és Donáth Anna. Ők voltak az egyetlenek akik nem a másikra mutogattak, hanem a kudarcot is közösen élték meg.
A többinek csak a hatalom volt a fontos. Ebben a formában azt mondom jobb is, hogy nem kerültek hatalomra. Mondjuk ennél rosszabb helyzetet amit a Fidesz teremtett itt hirtelen nehéz elképzelni, de bízzunk abban, hogy végre lesz normális alternatíva. Én személy szerint Toroczkait és MZP-t is értelmes embernek tartom akik alkalmasak lennének az ország irányítására, azonban számomra Toroczkai túlságosan szélsőséges, így jelenlegi állás szerint MZP-re szavaznék.
#28 Ebben nem értünk egyet akkor.
Nem a választókat gúnyolta, hanem azt a réteget ostobázta le teljesen jogosan akik csak egyetlen forrásból (közmédiából) tájékozódik és még csak meg sem hajlandó hallgatni más véleményt és ez alapján szavaz le a Fideszre.
Én az Egységben Magyarországért mozgalomra szavaztam, de nem csak az ő általuk kiadott forrásokból tájékozódtam és nem csak az ő programjukat olvastam el, hanem minden pártot meghallgattam, hogy mik az elképzelések.
Azok az emberek akik pedig ezek után is képesek a Fideszt éltetni miután kiderült, hogy a képükbe lett hazudva, azok tényleg hülyék (ebben igaza van MZP-nek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!