Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak az emberek a...

Miért akarnak az emberek a Fidesz helyett egy másik kormányt?

Figyelt kérdés
Oké, nem olyan jó a Fidesszel, de ki lenne helyette? A baloldal már megmutatta magát 2010 előtt. Orbán még mindig jobb, mint Gyurcsány.
2022. júl. 24. 23:31
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ők még gyengék
2022. júl. 25. 00:21
 22/39 anonim ***** válasza:
17%
Ez a gond pontosan kedves kérdező, hogy nincs alternatíva, a Mi Hazánknak még érnie kell, de szerintem ők lesznek a legkormányképesebbek a FIDESZ mellett. Az egyesült ellenzék életképtelen jelenlegi minőségében, egyszerűen kéne nekik egy vérfrissítés, hogy tiszta lappal tudjanak indulni.
2022. júl. 25. 00:25
 23/39 anonim ***** válasza:
63%
SOROSmigránsBRÜSSZELgyurcsányHATÁRZÁRrezsicsökkentés
2022. júl. 25. 00:57
 24/39 anonim ***** válasza:
7%
Nem értem miért támadjátok a kérdezőt a Gyurcsányozas miatt, miért ne lehetne Gyurcsányozni amikor a mostani választás is Orban-Gyurcsány között dőlt el? Azt maga MZP is bevallotta, hogy ha ők nyerték volna akkor sem lett volna sok szava Gyurcsány mellett.
2022. júl. 25. 05:21
 25/39 anonim ***** válasza:
31%
Mi Hazánk Mozgalom és Toroczkai László. Én őket akarom.
2022. júl. 25. 06:55
 26/39 A kérdező kommentje:
Majd egyszer ők is megerősödnek
2022. júl. 25. 06:56
 27/39 anonim ***** válasza:
82%

Nincs egyesült ellenzék. A választások után rögtön felbomlott.

Egyébként meg lehet nézni, hogy a választások után az Egységben Magyarországért elnökei közül hányan álltak fel a színpadra beszédet mondani. MZP, Karácsony Gergely és Donáth Anna. Ők voltak az egyetlenek akik nem a másikra mutogattak, hanem a kudarcot is közösen élték meg.

A többinek csak a hatalom volt a fontos. Ebben a formában azt mondom jobb is, hogy nem kerültek hatalomra. Mondjuk ennél rosszabb helyzetet amit a Fidesz teremtett itt hirtelen nehéz elképzelni, de bízzunk abban, hogy végre lesz normális alternatíva. Én személy szerint Toroczkait és MZP-t is értelmes embernek tartom akik alkalmasak lennének az ország irányítására, azonban számomra Toroczkai túlságosan szélsőséges, így jelenlegi állás szerint MZP-re szavaznék.

2022. júl. 25. 10:33
 28/39 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pipa, kedves utolsó, de MZP nem lenne túl jó, mert sok hülyeséget mondott és a választókat gúnyolta
2022. júl. 25. 10:39
 29/39 anonim ***** válasza:
90%

#28 Ebben nem értünk egyet akkor.

Nem a választókat gúnyolta, hanem azt a réteget ostobázta le teljesen jogosan akik csak egyetlen forrásból (közmédiából) tájékozódik és még csak meg sem hajlandó hallgatni más véleményt és ez alapján szavaz le a Fideszre.

Én az Egységben Magyarországért mozgalomra szavaztam, de nem csak az ő általuk kiadott forrásokból tájékozódtam és nem csak az ő programjukat olvastam el, hanem minden pártot meghallgattam, hogy mik az elképzelések.

Azok az emberek akik pedig ezek után is képesek a Fideszt éltetni miután kiderült, hogy a képükbe lett hazudva, azok tényleg hülyék (ebben igaza van MZP-nek).

2022. júl. 25. 10:46
 30/39 A kérdező kommentje:
Gyurcsány is végre kiléphetne a politikából
2022. júl. 25. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!