Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikortól lehet negatív vélemén...

Mikortól lehet negatív véleményt mondani a FIDESZ-ről?

Figyelt kérdés

Azért érdekel, mert pozitív véleményt, ugye bármikor, de negatívat még nem szabad, mert még alig voltak hatalmon, meg a 8 év, meg az mszp, meg a sok mocsok, meg a csontváz...

Tehát mikortól lehet negatív véleményem is a FIDESZ-ről?

Tudom, tudom hülye szoci vagyok.

2010. szept. 22. 12:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
39, te melyik részét nem érted annak, hogy egyik parlamenti (most már hozzáteszem, hogy parlamenten kívüli) párttal sem szimpatizálok?
2010. szept. 22. 21:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól kezdve, hogy valami olyat tett, ami kifejezetten rossz neked...

- Például a devizahiteleseknek Kósa és Szijjártó megszólalása után már szabad.

- Matolcsy azt mondta, hogy a Bajnai kormány jól kezelte a válságot, és ezekhez az irányelvekhez kell tartani magunkat... No, akkor mégsem csesztek el annyira mindent???

- Azt is mondta, hogy felújítják a tárgyalásokat az IMF-fel, és nem zárják ki a lehetőségét, hogy tavasszal újabb hitelt veszünk fel... Nocsak. Akkor mégsem csak a büdös komcsik verik adósságba az országot? És akkor miért is kellett eddig szembe menni az IMF-fel, és ezzel rontani Magyarország adósbesorolását???

- Azt is nyilatkozták, hogy az "azonnali és drasztikus béremelés" drasztikusan el lesz halasztva... VIKTOR! NEM EZT ÍGÉRTED!

- Mondták, hogy az egykulcsos adórendszert is csak később lehet... Igen, tudjuk. Az 1998-as adóreformra sem került sor 2002-ig.

Mostmár csak azt nem tudom, hogy

a.) I. (avagy Nagy) Viktor is a szemünkbe hazudott? Akkor semmivel sem jobb Gyurcsótánynál.

b.) Nem hazudott, mert nem volt tisztában a körülményekkel (szóval felelőtlenül ígérgetett). Nos ha így van, akkor még hülye is a lelkem...

Szóval szerintem szidjad nyugodtan. A demokratikus intézmény rendszer módszeres lerombolása, a Szaranybulla kötelező kifüggesztetése, a Sírhant Művek folyamatos csontvázkreálásai, a Szavazófülkés Forradalom, ezek mind-mind arra szolgálnak, hogy a csökkent értelműek számára valamilyen ellenségképet kreáljanak, és azt fenn is tartsák - legalább addig, míg jól bebetonozzák magukat a helyükre.

- Nem, nem vagyok szoci (tudom, hogy ezek a vádak fognak következni). Ami az előző 8 évben zajlott, az valóban kritikán aluli. De CSAK EZÉRT még nem fogok isteníteni egy olyan embert, aki NYÍLTAN hataloméhes, akinek kizárólag az volt a baja a Kádár-rendszerrel is, hogy nem ő volt a Kádár.

Ismét mondom: nyugodtan mondd ki a véleményedet róluk.

Látod, én is kimondom.

Szólásszabadság van.

Még...

Pedro

2010. szept. 22. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:

"I. (avagy Nagy) Viktor is a szemünkbe hazudott?"

Erre a kérdésre már akkor tudtam a választ, amikor -meglepő módon- a zsidesz nyerte a választásokat.

Egyébként a zsideszt nyugodtan lehet szídni, egyenlőre az eddigi "intézkedései" nemigazán kedvezett a pénztárcámnak.

2010. szept. 23. 00:28
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehet mondani rosszat,de az dicséretnek számít.
2010. okt. 13. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:
amikor akarsz
2010. okt. 13. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Amikor akarsz.

Hülye kérdés. Vajon a szerző sem normális ?

2010. okt. 14. 00:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát egy kis idő kell nekik (gyűlölöm őket). De 1 után tehát jövő nyáron már orrba-szájba kaphatják!(úgyse csinálnak semmit) :)

Hajrá Jobbik!

"Z"

2010. okt. 14. 14:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Már nyugodtan lehet kialakult vélemény. Részben az eltelt két évtized , részben a választás óta eltelt tevékenységek alapján. Ami most folyik pénzelvonás, régen úgy nevezték áremelések. A maiak nagyon szépen becsomagolják, átkötik masnival, úgy turkálnak a zsebeinkbe. Legdurvább a magán nyugdíj pénztár újbóli államosítása. A tagok által befizetett összegek felett az állam rendelkezik, és ossza szét.Aztán ezekből a pénzekből adják az 500000 Ft-os nyugdíjakat a kedvenceknek.Kapják az olimpikonok, színészek, különböző művészek, és a többi kedvenc.

Törvénytelenséget egyáltalán nem követnek el. Ha kell utólag módosítják a törvényeket a célnak megfelelően.

2010. okt. 15. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!