Mikortól lehet negatív véleményt mondani a FIDESZ-ről?
Azért érdekel, mert pozitív véleményt, ugye bármikor, de negatívat még nem szabad, mert még alig voltak hatalmon, meg a 8 év, meg az mszp, meg a sok mocsok, meg a csontváz...
Tehát mikortól lehet negatív véleményem is a FIDESZ-ről?
Tudom, tudom hülye szoci vagyok.
Távol áll tőlem a Jobbik is, meg az összes parlamenti párt is Damon. Nem olyannak "ismertelek" meg itt, aki ilyen "észérvekkel" válaszol.
Persze, mindenkinek a saját véleménye számít csak, ez tény.
Amióta kormányoznak. Ne feledjük el azt a bizonyos 4 évet ugyebár. Szeretik nagyon emlegetni az elmúlt 20 évet, csak nem teszik hozzá 4 évig ők is vezetők voltak.
De október 3.-a után kérdezd meg újra.
Szólásszabadság van, ezt még nem korlátozzák.
bármikor szidhatod őket, ugyanis ha annyira akartak volna valamit csinálni, már most is elkezdhették volna, de eddig még csak a látszatintézkedések mentek.
kettős állampolgárságtól aztán beindul a gazdaság. :)
Sok kis rettegő mszp-s meg jobbikoska, pont ilyenek beszélnek. Az Mszp a rendőrcsürhéjével verette meg az ellenzékét, a jobbikosok meg bezárnak két szerencsétlen újságírót, és arról beszélnek "Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbaszhatnánk titeket".
Az ilyenek csak ne rettegjenek "diktatúráról" mert nem túl hiteles.
Ez vicc ...
"Új főnök kerül a cég élére és az öregtől kér segítséget, hogy mivel tudná jól csinálni a vezetést. Az öreg ad neki három borítékot, lezárva és beszámozva.
Menj haza és bontsd fel az elsőt, a többit tedd el jó helyre. Felbontja az elsőt és ez áll benne - Kenjél mindent rám, sározzál be! Megcsinálja, szidja az elődjét, ráfog minden szar dolgot. Ez megy is egy évig, de elunják.
No akkor előveszi a második borítékot, felbontja és elolvassa - Szervezd át a céget és tegyél minden fontos pozícióba a saját embereid közül, akik téged fognak támogatni! Megcsinálja. szalad a szekér három évig, de egyszer csak bedöglik.
Megkeresi a harmadik borítékot, felbontja és elcsodálkozik - Írjál három borítékot és add át az utódodnak!
Gondolkodtató? Tanmese?
... de lehet valóság is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!