Mit értett fajkeveredés alatt Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszter Elnökúr?
Tusnádfürdőn kijelentette, hogy mi, európaiak egymással hajlandóak vagyunk keveredni, azonban nem vetemedünk fajkeverésre. Mit értett ez alatt a Miniszterelnök Úr?
Be fogja tiltani a FIDESZ fajgyalázást? Ha esetleg igen, mi lesz a párttagokkal? Ugye nem járnak úgy, mint Joseph Oppenheimer?
"Minden rasszista kommentet jelentettem😘"
Már megszoktuk. Általában aki nem fajtiszta az mindig besúgással ellensúlyozza mérhetetlen szégyenét, hogy silány életében legyen némi kielégülés. :)
"A fejedben nyilán ez számít de azért a világ értelmesebb, minden tekintetben gazdagabb felén szerencsére ez már nem releváns."
De releváns, csak a pol-korrektség és a szólásszabadság hiánya miatt már nem mernek őszinték lenni.
Az őszinteség pillanata azonnal eljön amint színesek kezdenek beköltözni lakhelyük környékére utcájába. Menekülnek onnan. Ezt nevezik White flight-nak.
"Minden rasszista kommentet jelentettem😘"
Azt hittem a másokat besúgó,feljelentő házmester lelkületű emberek már
rég kimentek kimentek a divatból.De nem.És még büszke is rá.
Hát sajnos valami tényleg örök.
"Én is a fajtisztaságot támogatom és nem értek egyet a kevert fajok létrehozásával"
Itt pl a medvedisznóemberre gondolsz??
"Nyilván menekülnek a nyugatról, elsősorban a csodálatosan biztonságos keleti országokba. Ki nyalja be ezt a hülyeséget a fityesz-mihazánkos idiótákon kívül?"
32-es megint miről fantáziálsz? Szalmabáb érvelési hibával próbálkozol? Azt sem tudod mi az a white flight jelenség? Mert ilyen buta vagy. A White flight városon vagy országon belüli átköltözést jelenti az olyan környékekről ahol a színesek megjelennek.
36-os
A dolog önmagában azért orbitális baromság mert bármilyen bőrszínnel kapcsolatos dolgot belekevernek. Ha létezik is a jelenség akkor az elsősorban a szegény - gazdag szociokultúrális különbségek miatt alakult ki, és nem a fehér, fekete vagy a latinók közötti (egyébként nem létező) különbségek miatt.
Orbán korcs akkor, mert se nem tiszta cigány, sem nem tiszta zsidó és nem is fehér ember?
Akkor önmagát lövi tökön a nácisodó miniszterelnök?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!