Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit értett fajkeveredés alatt...

Mit értett fajkeveredés alatt Dr. Orbán Viktor Mihály Miniszter Elnökúr?

Figyelt kérdés

Tusnádfürdőn kijelentette, hogy mi, európaiak egymással hajlandóak vagyunk keveredni, azonban nem vetemedünk fajkeverésre. Mit értett ez alatt a Miniszterelnök Úr?

Be fogja tiltani a FIDESZ fajgyalázást? Ha esetleg igen, mi lesz a párttagokkal? Ugye nem járnak úgy, mint Joseph Oppenheimer?

2022. júl. 24. 13:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
12%

"Minden rasszista kommentet jelentettem😘"

Már megszoktuk. Általában aki nem fajtiszta az mindig besúgással ellensúlyozza mérhetetlen szégyenét, hogy silány életében legyen némi kielégülés. :)

2022. júl. 24. 14:40
 22/41 anonim ***** válasza:
71%
Te biztos csak trollkodsz ezzel a fajtiszta f@szsággal 29-es. Ennyire idióták nem létezhetnek a 21.-ik században. :D
2022. júl. 24. 14:42
 23/41 anonim ***** válasza:
11%

"A fejedben nyilán ez számít de azért a világ értelmesebb, minden tekintetben gazdagabb felén szerencsére ez már nem releváns."

De releváns, csak a pol-korrektség és a szólásszabadság hiánya miatt már nem mernek őszinték lenni.

Az őszinteség pillanata azonnal eljön amint színesek kezdenek beköltözni lakhelyük környékére utcájába. Menekülnek onnan. Ezt nevezik White flight-nak.

2022. júl. 24. 14:42
 24/41 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván menekülnek a nyugatról, elsősorban a csodálatosan biztonságos keleti országokba. Ki nyalja be ezt a hülyeséget a fityesz-mihazánkos idiótákon kívül?
2022. júl. 24. 14:45
 25/41 anonim ***** válasza:
6%
Én is a fajtisztaságot támogatom és nem értek egyet a kevert fajok létrehozásával.
 26/41 anonim ***** válasza:
18%

"Minden rasszista kommentet jelentettem😘"

Azt hittem a másokat besúgó,feljelentő házmester lelkületű emberek már

rég kimentek kimentek a divatból.De nem.És még büszke is rá.

Hát sajnos valami tényleg örök.

27/41 anonim ***** válasza:
70%

"Én is a fajtisztaságot támogatom és nem értek egyet a kevert fajok létrehozásával"

Itt pl a medvedisznóemberre gondolsz??

2022. júl. 24. 14:48
 28/41 anonim ***** válasza:
8%

"Nyilván menekülnek a nyugatról, elsősorban a csodálatosan biztonságos keleti országokba. Ki nyalja be ezt a hülyeséget a fityesz-mihazánkos idiótákon kívül?"

32-es megint miről fantáziálsz? Szalmabáb érvelési hibával próbálkozol? Azt sem tudod mi az a white flight jelenség? Mert ilyen buta vagy. A White flight városon vagy országon belüli átköltözést jelenti az olyan környékekről ahol a színesek megjelennek.

2022. júl. 24. 14:49
 29/41 anonim ***** válasza:
84%

36-os

A dolog önmagában azért orbitális baromság mert bármilyen bőrszínnel kapcsolatos dolgot belekevernek. Ha létezik is a jelenség akkor az elsősorban a szegény - gazdag szociokultúrális különbségek miatt alakult ki, és nem a fehér, fekete vagy a latinók közötti (egyébként nem létező) különbségek miatt.

2022. júl. 24. 14:55
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Orbán korcs akkor, mert se nem tiszta cigány, sem nem tiszta zsidó és nem is fehér ember?

Akkor önmagát lövi tökön a nácisodó miniszterelnök?!

2022. júl. 24. 15:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!