A kommunista tömeggyilkosságot, a málenkij robotot hogyhogy alig tanítják?
A komcsik megöltek legalább 200 ezer magyart, kb. 1 milliót évekig koncentrációs táborba zártak és kínoztak a SZU-ban. A svábokat nagy számban. Kitelepítettek és kifosztottak további 200 ezer svábot. Mellesleg 300 ezer embert megöltek a vörös katonák a háborúban.
Ha a holokausztra ekkora hangsúlyt helyeznek, akkor erre, a legnagyobb magyar tragédiára miért nem? Nincsenek felvonulások, évente több nagy megemlékezés, nincs tele vele a sajtó. Én konkrétan szerintem nem is nagyon tanultam róla az iskolában.
"A Fidesz előtt sem tanították, a holokauszt viszont kiemelt téma."
Én 2012-ben érettségiztem és tanultam, a tankönyvben is benne volt. 100%, hogy a tanterv része, vagy legalábbis akkor még az volt.
Putyin KGB ügynök volt, szerinted akkor nem kommunista? Amúgy meg Oroszországban megtiltották azt, még évekkel ezelőtt, hogy nyíltan beszélni lehessen a szovjet katonák háborús bűneiről. Még olyan filmek is be vannak tiltva (Vörös Vihar, Egy berlini nő), ahol bemutatják a szovjet háborús bűnöket. Az utóbbi időben az orosz állami médiában nosztalgikus hangnemben beszélnek Sztálinról is. Mi a f@szért nem tudjátok ezt észrevenni? Miért kell ezt letagadni? De még egy valami az Orosz Föderáció jogútódja a Szovjetuniónak, és annak is tartja magát. A németek elleni háborút nem német-szovjet háborúnak tartják, hanem az orosz nép honvédő háborújának. Fel kellene végre fogni, hogy ezek ugyanazok, csak most nem vörös a zászlójuk, hanem fehér-kék-piros. A jobboldali Lengyelország ezt felbírja fogni, de a jobboldali Magyarország nem. Mi a f@sz van itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!