Miért nem tudtunk felzárkózni Ausztriához?
Figyelt kérdés
Beválasztjátok az exkomcsikat 32 éve a parlamentbe, aztán panaszkodtok. Tehát 2 válaszlehetőséged van.2022. júl. 16. 16:47
A kérdező szavazást indított:
Hülye vagyok, azt gondoltam hogy az exkomcsik és utódaik érdekeltek ebben.
Magyarország helye ki van jelölve a nemzetközi munkamegosztásban és önös érdekektől vezérelve a kevésbé rosszra szavaztam az elmúlt választásokon
9 szavazat
1/23 anonim válasza:
Mert Magyarország a nyugati cégek összeszerelőüzeme
2/23 anonim válasza:
Volt, amiben sikerült még megelőznünk is őket! Nekünk van Mészáros Lőrincünk, nekik nincs.
3/23 anonim válasza:
Mert a Fidesz összeszerelőüzemmé változtatta ezt az egykor virágzó országot.
5/23 anonim válasza:
Mert Kelet-Európa mindig is szegényebb volt, mint Nyugat-Európa.
7/23 anonim válasza:
#6: Biztos a dicsőséges Gyurcsány-érára gondol.
8/23 anonim válasza:
Sose leszünk Ausztria szintjén. Se gazdaságilag, se gondolkodásban .
9/23 MolotovPunk válasza:
Mert Magyarországon uralkodót választanak, ezzel szemben Ausztriában népszolgát. Olyan népszolgát, aki könnyen visszahívható, vagy esetleg leváltható.
10/23 anonim válasza:
De! 2030-ra osztrák életszínvonal lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!