Kijönnétek a Parlamenthez tüntetni a rezsicsökkentés
teljes visszaállításáért?
Figyelt kérdés
Átszámoltuk rengeteg ismerősökkel sajnos ugyanolyan katasztrófális a helyzet szinte így sem jön ki senki belőle. Ráadásul közel sem biztos, hogy a kormány itt meg fog állni és nem fogja teljesen eltörölni még a lakossági piaci árakat is. Egyszerűen tönkre megyünk ha rögtön anyagilag nem is , de a folyamatos félelemtől, hogy mikor találnak ki valami újabb agymenéseket attól mindenképpen.
2022. júl. 23. 23:09
1/10 anonim válasza:
Szerinted szigorítottak volna rajta ha lett volna más lehetőségük?:D Ez a legerősebb fegyverük a választások megnyeréséhez, hidd el ez a maximum amit ki tudtak hozni belőle. Nem lesz értelme tüntetni. Amúgy az én környezetben a legtöbben beleférnek, aki nem az is csak kicsivel haladja meg.
2022. júl. 23. 23:16
2/10 anonim válasza:
Sajnos a fidesz szavazókat jobban érdekli manapság az árja fajelmélet, mint a kifizethetetlen rezsi számla.
2022. júl. 23. 23:28
3/10 A kérdező kommentje:
2-es Igen sajnos egyszerűen képtelenek felfogni, hogy mekkora bajban vannak. Az eddigi tehát július 31-el az elmúlt években megszokott kellemes életnek, közhangulatnak, munka után vendéglőbe, kocsmába, színházba, moziba járásoknak, belföldi kirándulásoknak annyi. Hónapról hónapra való élés következik, drámai társadalmi hangulattal, munkanélküliséggel, egyszerűen szó szerint nem lesz tovább érdemes itt élni abban ami ezután következik. Nem kicsit húzd meg lesz, nem úgy lesz mint a COVID-nál, hogy télre egy kicsit bezárnak minket, tavasszal, nyáron meg élhetjük a megszokott életünket. Jövőre ilyenkor rá sem lehet majd ismerni erre az országra és nem fogják fel, nem értik meg.
2022. júl. 23. 23:34
4/10 anonim válasza:
Nem kell aggódni. Következő választások előtt kb. fél évvel ismét visszatérnek majd az eredeti rezsicsökkentéshez, miután megnyerik pedig ismét megemelik. A választások előtt mindig odadobnak valami gumicsontot az embereknek (hatósági ár, SZJA visszatérítés, nyugdíjemelés stb.) és mindig rendre beveszik.
2022. júl. 23. 23:52
5/10 anonim válasza:
"Szerinted szigorítottak volna rajta ha lett volna más lehetőségük?"
Volt lehetőségük, hogy ne hazudják végig a választást, de mégis megtették.
2022. júl. 24. 06:44
6/10 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy az új rezsi rendszer legdurvábban a családi házat gázzal fűtőket fogja érinteni, ahol nincs három gyerek.
Ezek egy részének van anyagi kerete most gyorsan napelemet, hőszivattyút szereltetni, így őket se érdekli a továbbiakban.
A maradék szétszórva él az országban, sok köztük az idős, beteg nyugdíjas, aki nem utazik többsáz kilométereket tüntetni. Ebből nem lesz olyan tüntető tömeg, ami bármit elérhetne. A többiek pedig, akiknek max a villany lesz több 10-15 ezerrel, nem fognak melléjük állni.
2022. júl. 24. 07:11
7/10 anonim válasza:
6#
Sajna nincs keret se napelemre, se hőszivattyúra, de akkor már előtte a házat se ártana szigetelni és a tetőt kicserélni, szigetelni, így számunkra lesz szívás rendesen a télen.
2022. júl. 24. 08:23
8/10 anonim válasza:
Árokpart, én nem megyek ki tüntetni veled. Nekem nem hazudott Orbán. Neked hazudott, mert te rá szavaztál, én egy szavát sem hittem el. Hátradőlők és nézem, hogy mit lépnek a magadfajták.
De úgy látom 90%-otok tapsikol a 7x-es gázárhoz, szóval, lehet, hogy a Fideszesek között is egyedül vagy a véleményeddel 🤣🤣🤣
2022. júl. 24. 08:43
9/10 anonim válasza:
#7 Én is szívni fogok nyugi, én se tudok korszerűsíteni.
De azt felmértem, hogy nagyon kevesesen vagyunk ahhoz, hogy bármit ekérhessünk. És sajnos vannak olyanok is, akik örülnek a nyomorunknak. Egy távhős réteg, akiket (egyelőre) megkíméltek, úgy gondolja, akinek háza van, az mind burzsuj, hadd szívjon.
6-os voltam.
2022. júl. 24. 16:45
10/10 anonim válasza:
8 éve kellett volna fokozatosan megszüntetni, és az ebbe bele ölt összegeket szigetelését, fűtés korszerűsítésre használni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!