Augusztusban leáll a százhalombattai olajfinomító kapacitásának 65 százaléka, megszüntetjük az ársapkát, vagy el fog fogyni az üzemanyag a kutakról?
Figyelt kérdés
Tovább már nem lehet majd halogatni az üzemanyagok piaci árazását, vagy tartós üzemanyaghiánnyal kell szembenéznünk. Mit fog lépni a kormány, hogyan kerülik el az infláció felpörgését és/vagy a gazdaságunk összeroppanását?2022. júl. 23. 19:49
11/21 anonim válasza:
10.
" a magyar stratégiai készletekből van pótolva. Szóval szerintem a készleteinknek a jelentős részét már feléltük"
Mindenki fogja tudni ki okozta a problémát
12/21 anonim válasza:
Kérdező, hol olvastad, hogy leáll a kapacitás 65%-a?
13/21 A kérdező kommentje:
2022. júl. 23. 22:14
14/21 anonim válasza:
Csak karbantartás lesz, nem kell a rémhíreket terjeszteni. Ha kész vannak, akkor újra megy majd az üzem teljes kapacitássla.
15/21 A kérdező kommentje:
#14 És addig honnan veszünk üzemanyagot? És ha bármi komplikáció lesz a felújítás közben, akkor mikor lesz megint? De ha újra is indul a termelés, akkor sem elegendő a teljes fogyasztás pótlására, azaz előbb-utóbb elfogy a tartalék...
2022. júl. 23. 23:30
16/21 anonim válasza:
Ezt meg majd megoldja a MOL. Azért vannak ott az embereik. Lehet vergődni minden hülyeségen, csak felesleges, úgyse tudsz vele mit csinálni.
17/21 anonim válasza:
Értem, tehát szó nincs arról, hogy augusztusban leáll a 65%, és végleg így marad, csak ideiglenes állapot.
18/21 A kérdező kommentje:
#17 Pontosan, hiszen nem azt írtam, hogy augusztustól, hanem azt hogy augusztusban. Tehát lesz egy hónapos karbantartás, ahogy ezt Hernádi Zsolt több helyen elmondta. Egyéb okos észrevétel?
2022. júl. 24. 08:11
19/21 anonim válasza:
Az, hogy augusztusban leáll, értelmezhető úgy is, hogy huzamoaabb ideig úgy marad. Én erre asszociáltam, hisz azt írtad, hogy ez az ársapka megszűnését hozza magával, de egy egy hónapos kiesés nem kéne, hogy ilyet okozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!