Igazából a baloldalon nincs egy hiteles politikus sem?,A jobboldalon legalább van egy Toroczkai Laci.
Figyelt kérdés
2022. júl. 23. 18:26
1/27 Koplárovics Béci válasza:
KKKonteólaci hiteles lenne? Uh, ahhoz is sokat kellene inni, vagy minőségi sámánanyagot fogyasztani.
2/27 A kérdező kommentje:
Toroczkai azon kevesek egyike aki forrásokkal támasztja alá a mondanivalóját,no meg nem papírról olvas.🤷
2022. júl. 23. 18:40
3/27 anonim válasza:
Azért elég vicces, amikor a náci szektások azt hiszik, hogy Toroczkai hiteles, miközben a csávó teljesen egyértelműen semmi más, mint egy politikai opportunista. Teljesen azonos Orbánnal, csak kevésbé sikeres, és nácibb.
Ezzel szemben a baloldalnak van egy Jámbor Andrása, akiről sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy ne lenne tisztességes és elvhű.
4/27 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest hogy "nem sikeres" már a legerősebb ellenzéki párt vezetője. Kis mókus,hol van ehez képest a momentum és libbantjai?
2022. júl. 23. 18:43
5/27 anonim válasza:
Számomra Schiffer volt a leghitelesebb ellenzéki politikus, bár nem volt kimondottan balos.
6/27 A kérdező kommentje:
Schiffer hiteles ezzel egyetértek,de ő nem balos.
2022. júl. 23. 18:51
7/27 anonim válasza:
Jámbor András?
Ez még viccnek is rossz.
KB mindent megtestesít, degeneráltság.Ráadásul olyan hírpoptál szerkesztője volt, aki izomból tolta a kisebbségmosdatást meg az lmbt propagandát.
Jó,hogy nem kiállt az öregező svédek mellett.
Az sem lett volna meglepő.
8/27 anonim válasza:
Jámbor András egy perces nézése után én tényleg megsajnáltam azt az embert, az egy roncs. Nem értem, hogy keveredett a politikába.
9/27 anonim válasza:
Toro legfeljebb a szélsőjobbnak hiteles, általában nem az.
10/27 anonim válasza:
Így van. Mondjuk hiteles ember eleve nem lehet baloldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!