Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok miért diktatú...

A balliberálisok miért diktatúráznak, amikor rendőri kísérettel még Pride-ot is lehet békésen tartani?

Figyelt kérdés
Ilyenkor miért nem érvényes a Fidesz állítólagos "melegellenes" törvénye?

2022. júl. 23. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy tudtam, hogy a jobbliberálisok diktatúráznak.
2022. júl. 23. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha már az ellenzék a balos libsi, akkor te szélsőjobboldali szavazóként ne védd már a pride-ot. Ne ess ki a szerepedből. Te fideszes vagy, elvileg te képviseled most a rasszistákat, homofóbokat, mindent gyűlölnöd kell ami más.

Nagyon nem megy még ez neked.

Én balos libsiként sem értem ezt a vonulgatósdit és jobban örülnék ha nem lenne, hiszen a szexualitás magánügy. Én demiszexuális vagyok, mégse érzem azt, hogy vonulnom kellene az utcán (bár ugye ez messze van a homokosoktól).

2022. júl. 23. 16:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok fideszes.

Demiszexuális... Jézusom, mik vannak...

2022. júl. 23. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Az nem tudom mennyire van meg neked, hogy micsoda. A lényege annyi, hogy én csak olyan nőkkel lépek intim kapcsolatba akikkel érzelmi kapcsolatom is van.

2022. júl. 23. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Utána olvastam.

Szóval a demiszexuálisoknak egyáltalán nem számít a kor és a külső, csak az érzelem.

És akkor egy 80 éves nénivel is szexelnél, ha tetszene az intellektusa? Elég bizarr...

Maradjunk annyiban, hogy szerencsére a heteroszexualitás a normális és az elterjedt.

2022. júl. 23. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt nem.

Azért megvan az, hogy mi az ami tetszik egy lányban, de ugye kell érzelem.

Nem olyan, hogy minden mindegy csak érzelem legyen.

Ez is ugye a heteroszexuálitás (vagy a homoszexualitás) egyik alfaja.

Nálam ugye megvan az, hogy milyen egy esztétikus nő, de hiába szexi számomra, az még kevés. Kell érzelem is.

Végülis annyi a különbség, hogy nem vágyom arra, hogy minden nőt megkaphassak. Inkább egy olyan nő érdekel aki külsőre és belsőre is rendben van. Akit tényleg tudok szeretni, akivel közös jövőképem van.

Míg a heteroszexuális papíron annyi, hogy minden mindegy, csak legyen puncija.

2022. júl. 23. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:

"nem vágyom arra, hogy minden nőt megkaphassak. Inkább egy olyan nő érdekel aki külsőre és belsőre is rendben van. Akit tényleg tudok szeretni, akivel közös jövőképem van."

Tehát normális vagy. Mit kell ezt cifrázni?

2022. júl. 25. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem rég még a szexualitás kategóriában akartad műbrokival dugatni a púzódat 😂😂🤣
2022. júl. 26. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!