Támogatnátok, hogy a választásokon csak az szavazhasson, aki itt adózik?
Figyelt kérdés
Vagy, aki itt adózna, ha lenne munkája.2022. júl. 23. 12:28
1/21 Koplárovics Béci válasza:
Annak mi értelme, hogy a bangladeshi vendégmunkás szavazhat?
2/21 anonim válasza:
Teljes mértékben. Mélyen elítélem azt, hogy például erdélyiek, szlovákok stb döntenek a sorsunkról, akik adott esetben talán még nem is jártak soha Magyarországon, de a lényeg, hogy nem itt élnek. Én sem szavazok Romániában, mert semmi közöm nincs hozzá. Hadd döntsenek már azok, akik az adott területen laknak, és akiknek az életét közvetlenül befolyásolja az eredmény!
3/21 anonim válasza:
Tehát akkor, aki vesz egy doboz gyufát -azon van forgalmi ADÓ- az mehet szavazni? nem, nem támogatom.
4/21 anonim válasza:
Akkor a roma kisebbsèg nagy rèsze se szavazhatna,ahogyan at egyetemistàk/főiskolàsok legtöbbje sem
5/21 anonim válasza:
Én a jelenlegi jogszabályok mellett még pluszban a végzettséghez is kötném a szavazati jogot. Szerintem az egy jogos elvárás lenne, hogy azok mehessenek szavazni, akik minimum a középsulit elvégezték. (Nem hinném, hogy véletlen az "érettségi", mint megnevezés.)
6/21 anonim válasza:
Nyugdíjas szavazhatna?
[irónia on] Tudtommal ők se dolgoznak.
7/21 anonim válasza:
5)Akkor a te logikád szerint egy szakmunkàskèpzőt vègzett burkolò,asztalos vagy cipèsz sem szavazhatna?
8/21 anonim válasza:
A liberális demokraták szerint csak az szavazhatna, aki rájuk szavaz.
9/21 anonim válasza:
#4 és 6 Az adózás nem csak SZJA-ból áll! A jelentősebb tétel az ÁFA, azt meg mindenki fizet, aki egyszer is bemegy a boltba vagy felhasznál, elfogyaszt olyan dolgot, ami után ÁFÁ-t fizetett.
10/21 anonim válasza:
Csak az szavazhasson,akinek minimum 100 az IQ szintje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!