Mondhatjuk hogy magyarország európa legalja?
Az én Magyarországom egy szép, folyamatosan fejlődő ország, normális emberekkel akik között egyre kevesebb a hozzád hasonló sötét barom akik próbálják másoknak is megkeseríteni az életét. ÉN ebben az országban élek mert én ilyenné teszem a környezetemet.
Ha te mást látsz magad körül akkor jobb ha tudod, a sz@rt te hordtak oda és te vagy az aki abban élsz, nem mások. Vagyis itt te vagy a sz@r alak, aki magát ugyanilyenekkel veszi körül.
A másik, te nézegeted itt a statisztikákat de valójában fingod sincs arról, hogy milyen az élet Szerbiában, Észak Macedóniában, Romániában, vagy éppen Bulgáriában! Az átlagos polgár ott sokkal rosszabbul él, mint itthon. Mi körülbelül Szlovénia, Horvátország Szlovákia, szintjén élünk.
Tudod, Churchill nem volt egy hülye ember, ő is megmondta, hogy csak a saját magam által hamisított statisztikának hiszek... te meg a más által hamisított statisztikának hiszel, nagy hiba!! A hazádat meg tiszteld, vagy húzz el külföldre!
"te meg a más által hamisított statisztikának hiszel, "
Annak se hiszik, hisz az azt állitja hogy bulgária meg románia alattunk van.
milyen az élet Szerbiában, Észak Macedóniában, Romániában, vagy éppen Bulgáriában! "
Dehogynem!!! Olyan mint nyugat európában!
Nincs ivóvíz, gáz, villany, mert gyurcsány meg soros meg ette mindet! Az emberek az utcán fekszenek, közben a migráns hordák rendőr autókat rugdosnak a lángoló házak előtt.
Jobb lenne ha inkább zimbabwéhoz hasonlítanád az országot.
"meg a más által hamisított statisztikának hiszel, nagy hiba!!"
Magyarország európa csúcsa? Elképzelted ezt a buta álomvilágot? Az már komoly probléma amikor az orbánok főispánok is ezt a tévképzetet erősítik.
El hiszed mert el akarod hinni, a valóságról meg fingod sincs mert a faluból meg életedben nem léptél ki.
"ukránok véréből élünk ez egy ilyen nép"
Nem csak az ukrán tv-t kéne nézni.
Rengeteg segélyt nyujtunk nekik, is a migránsaikat és befogadjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!